Miért bántják a Fideszt?
"Ha nekem ugy is jo "
Ja, hogy neked most így jó?
Nekem jó. Van hol laknom
van mit ennem. Nincs éhezés. Tökéletes. Az emberek tul nagyravagyoak sok orszagban pl afrika eheznek ha rossz lenne a kormany itt is az lenne
Ritkán látni ekkora barmot.
Az EU legkorruptabb országa vagyunk, rekordinfláció van, a kórházak ráomlanak a betegekre (az orvosokra nem, mivel külföldön vannak) és még sorolhatnám... Ennél bárki és bármi jobb lenne.
"Tegyuk a szivunkre a kezunk, mind azt csinalnak amit o."
Innentől kezdve időpocsékolás a kérdésedre reagálni.
270ről 420 lett az euró
Eu legkorruptabb országa lettünk
A gazdaság romokban
Az egészségügy romokban
Az oktatás romokban
A MÁV romokban
Az autópályák fejlődnek ez igaz, mennyivel több épült volna, ha a síkságra nem teszünk viaduktot, és a hegyet nem utólag hordjuk rá az alagútra, stb.
Jelenleg EU 2 országban van háborús vészhelyzet, az egyik Magyarország a másik Ukrajna...
Mindez 14 év 2/3-os többséggel, és a covid óta pedig rendeleti kormányzással teljhatalma van Orbánnak.
Akkor még ezt fokozták azzal, hogy az államilag gondozott gyerekeknek a magyar emberek adományaiból vett karácsonyi ajándékokat ellopták... Ennél lejjebb már nem igen van, vagy mégis? Majd kiderül...
NEKED van hol laknod. NEKED van mit enned. TÉGED nem bántanak büntetlenül szexuálisan. Gyerekotthonban nevelkedő gyerekek ezrei élnek embertelen körülmények között. A kórházi ellátás tragikus.(Mesélhetnék neked történeteket.) A MÁV összeomlott. (Erről is.)
Mi kell még...?
"Tegyuk a szivunkre a kezunk, mind azt csinalnak amit o."
Már ne haragudj, de ekkora idiótaságot ne mondj az én nevemben.
A többit leírták, én még egy dolgot fűznék hozzá:
Lehet hogy van mit ennem, és van hol laknom,nem halok éhen hónap végén,DE
Ha valami elromlik a házban PROBLÉMA kicserélni
A tetőnkkel súlyos bajok vannak, lehet hogy most van hol laknom,de egyszer lehet rám omlik, mert NINCS PÉNZEM JAVITTATNI!
Az a baj hogy neked ez már jó élet, hogy a nagyon alap megvan...az hogy mondjuk nézni kell az árakat a boltban és hiába kivanok meg valami dragat,le kell rola mondanom,vagy nincs pénzem hobbikra,szorakozasra, míg más országokban erre is jut, hát köszi...
Nem vagyunk afrikai éhezők
Jeee😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!