Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bántják a Fideszt?

Miért bántják a Fideszt?

Figyelt kérdés
Tegyuk a szivunkre a kezunk, mind azt csinalnak amit o. Lopnank amennyit tudnank hogy nekunk es a csaladunknak minel tobb penze legyen. Alszent aki azt mondja nem. Ha nekem ugy is jo nem mindegy hogy el a tobbi ember. En teljes mertekben megtudom erteni

ma 15:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

"Ha nekem ugy is jo "

Ja, hogy neked most így jó?

ma 15:02
 2/17 A kérdező kommentje:

Nekem jó. Van hol laknom

van mit ennem. Nincs éhezés. Tökéletes. Az emberek tul nagyravagyoak sok orszagban pl afrika eheznek ha rossz lenne a kormany itt is az lenne

ma 15:06
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Ritkán látni ekkora barmot.

Az EU legkorruptabb országa vagyunk, rekordinfláció van, a kórházak ráomlanak a betegekre (az orvosokra nem, mivel külföldön vannak) és még sorolhatnám... Ennél bárki és bármi jobb lenne.

ma 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tegyuk a szivunkre a kezunk, mind azt csinalnak amit o."

Innentől kezdve időpocsékolás a kérdésedre reagálni.

ma 15:17
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

270ről 420 lett az euró

Eu legkorruptabb országa lettünk

A gazdaság romokban

Az egészségügy romokban

Az oktatás romokban

A MÁV romokban

Az autópályák fejlődnek ez igaz, mennyivel több épült volna, ha a síkságra nem teszünk viaduktot, és a hegyet nem utólag hordjuk rá az alagútra, stb.

Jelenleg EU 2 országban van háborús vészhelyzet, az egyik Magyarország a másik Ukrajna...

Mindez 14 év 2/3-os többséggel, és a covid óta pedig rendeleti kormányzással teljhatalma van Orbánnak.

Akkor még ezt fokozták azzal, hogy az államilag gondozott gyerekeknek a magyar emberek adományaiból vett karácsonyi ajándékokat ellopták... Ennél lejjebb már nem igen van, vagy mégis? Majd kiderül...

ma 15:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg én nem csinálnám ezt. Okosabb vagyok annál. Pár milliárdnál többet nem lopnék mert minek, bőven több mint ami elkölthető egy élet alatt. Ha olyan elmebeteg szociopata lennék mint Orbán, eleve a hatalom lenne a lényeg, ahhoz pedig az kell hogy ne ennyire feltűnően lopjak, mert akkor egy ország imádna és újraválasztana a megafosos véglények munkája nélkül is. (Tekintve hogy az se a legjobb taktika, elöregedett ország vagyunk a korfa alapján, de lassan kihalnak a "fiatal" demokraták akiknek átmosták az agyát, a fiatalok meg meglincselik kb Viktátort ha fölénybe kerülnek)
ma 15:20
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

NEKED van hol laknod. NEKED van mit enned. TÉGED nem bántanak büntetlenül szexuálisan. Gyerekotthonban nevelkedő gyerekek ezrei élnek embertelen körülmények között. A kórházi ellátás tragikus.(Mesélhetnék neked történeteket.) A MÁV összeomlott. (Erről is.)

Mi kell még...?

ma 15:20
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

"Tegyuk a szivunkre a kezunk, mind azt csinalnak amit o."

Már ne haragudj, de ekkora idiótaságot ne mondj az én nevemben.

ma 15:21
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
Sajnálom, hogy vannak ilyen buta birka emberek, mint a kérdező.
ma 15:43
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

A többit leírták, én még egy dolgot fűznék hozzá:

Lehet hogy van mit ennem, és van hol laknom,nem halok éhen hónap végén,DE

Ha valami elromlik a házban PROBLÉMA kicserélni

A tetőnkkel súlyos bajok vannak, lehet hogy most van hol laknom,de egyszer lehet rám omlik, mert NINCS PÉNZEM JAVITTATNI!

Az a baj hogy neked ez már jó élet, hogy a nagyon alap megvan...az hogy mondjuk nézni kell az árakat a boltban és hiába kivanok meg valami dragat,le kell rola mondanom,vagy nincs pénzem hobbikra,szorakozasra, míg más országokban erre is jut, hát köszi...

Nem vagyunk afrikai éhezők

Jeee😒

ma 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!