A Nép partján leválthatja jövőre a Fideszt?
Figyelt kérdés
Én rájuk fogok szavazni.tegnap 15:17
3/15 anonim válasza:
Jakab hitelét vesztette, mikor a 2022-es választás után a többi párttal együtt MZP-t hibáztatták a Fidesz 2/3-ért.
4/15 anonim válasza:
Muhaha, gratulálok. Hátha elérítek a 0,05%-ot. Sok értelme van, ennyi erővel maradhatsz otthon is
5/15 A kérdező kommentje:
#4 Én nem holmi birka vagyok, aki a tömeget követi.
tegnap 16:07
6/15 anonim válasza:
#5 attól még lehetne annyi eszed hogy rájöjj hogy egy küszöböt el nem érő partra szavazni olyan mint lehúzni a szavazatot a wcn.
7/15 anonim válasza:
Kérdező, elhiszem, hogy nem vagy birka, de olyan pártokra tök felesleges szavazni, ami jó eséllyel az százalékot sem éri el és kb. 25 százalék alatt amúgy sincs sok értelme egy pártnak a Parlamentben.
Én őszintén szólva a Momentumra szavaznék, de annyira szétesett és elfogyott a szavazóbázisa, hogy semmi értelme rájuk szavazni. Most az a legfontosabb, hogy vége legyen ennek a rendszernek, valaki leváltsa, aki nem akar ilyen hatalmi rendszert kiépíteni és utána lehet majd érdemileg szavazni pártokra. Nem vagyok oda a Tiszáért, de most csak nekik van esélyük a kormányváltásra és ha ez sikerül és véletlenül nem válik be a Tisza, akkor könnyebb lesz leváltani, mint a Fideszt. Kérlek ezt vedd figyelembe.
9/15 A kérdező kommentje:
#7 Győzd meg a többi hasonlóan gondolkodó, kizárólag a Fidesz leváltásában érdekelt szavazót, hogy hozzám alkalmazkodva egységesen A nép partjánra szavazzanak, akkor is megtörténhet a kormányváltás.
tegnap 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!