Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy esetleges Tisza kormány...

Egy esetleges Tisza kormány leválthatja az aláírógép sulyok Tamást?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #köztársasági elnök #botrány #Sulyok Tamás #Tisza kormány 2026 #Orbán a hazug tolvaj
nov. 24. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogja. Majd magától távozik
nov. 24. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
nov. 24. 10:16
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

ma 10:01

Tételezzük fel, hogy tényleg aláírógép, a Fidesz embere/ kiszolgálója. Akkor miért távozna magától ahelyett, hogy ellássa a pártérdeket és ott tegyen keresztbe az új kormánynak ahol csak tud?

Van valami érved, elgondolásod is a válaszod mögött vagy csak annyira árad a Tisza egészen addig amíg beüt a valóság, hogy minden lehetséges a vágyálmaitokban?

nov. 24. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
#3 Akkor megszüntetik a pozicioját. Amúgy is teljesen felesleges. Csak pénz pazarlás.
nov. 24. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szerintem megvárják, amíg kitölti az 5 éves ciklusát, és utána választanak egy másik államfőt.
nov. 24. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

ma 10:36

Hogy szüntetik meg a pozícióját? Ugye tudod, hogy ehhez alsó hangon kétharmad kéne de még amellé is valami indok ami miatt támadhatóvá válnának ha nem lenne kellőképen megalapozott. (pl. amit a DK felhozott azt kb. minden bírói testület támadta, hogy amíg jogerősen nem bizonyított addig nem kéne ezzel vádolni, egy ilyen tárgyalás meg évekig elhúzódna, szóval még ha igaz lenne és bele akarna menni egy kormány akkor is egyszerűbb kivárni a mandátumának a végét)

nov. 24. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
#6 Úgyhogy megszüntetik a köztársaságot és simán Magyarország lesz, köztársasági rendszer nélkül. Teljesen jó lenne úgy is. A köztársasági elnök amúgy is halál felesleges pozició. Csak pénzpazarlás.
nov. 24. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
7) Államforma mindenképpen kell. Magyarország az csak az országelnevezés.
nov. 24. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

ma 11:09

Egy ilyen köztársaság megszüntetése hogyan működik? Tudnál rá az EU-ból vagy valami nem banánköztársaságból példát mondani?

Rajtad kívül hányan szeretnék még ezt? Messiás Péter vagy mit tudom én ki fog nyerni szerinted tett erre bármiféle utalást, hogy fölöslegesnek tartja azt, hogy legyen elnökünk?

nov. 24. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a saját aláírógépükre.
nov. 24. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!