Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Nép partján leválthatja...

A Nép partján leválthatja jövőre a Fideszt?

Figyelt kérdés
Én rájuk fogok szavazni.
tegnap 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#7 vagyok és a #3 válaszoló is én vagyok. Jakab Péter már elvesztette a hitelességét. Miért nem azt az 1000 szavazót kéne rávenni, hogy a tiszára szavazzon, mint azt a 1.5-2 millió Tisza szavazót, hogy a Jakabra szavazzon? Jakab egy előválasztásban sem tudott bejutni, hogy akarna megnyerni egy országgyűlési választást?
tegnap 16:31
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 Ez nem a Tisza potenciális szavazói ellen szól, biztosan kiváló asszonyok és férfiak is akadnak köztük szép számmal, de másfél-kétmillió ember között óhatatlanul ott kell lennie a társadalom selejtjének is.

Nekem kellene talán alkalmazkodni azokhoz, akik Facebookon az AI által generált képeken látható 108 éves nyugdíjasoknak kívánnak boldog születésnapot? Vagy azokhoz, akik a médiumok clickbait címei alapján kommentelnek, a cikk elolvasása nélkül?

Ez teljességgel méltóságon aluli lenne számomra. Más a helyzet, ha már úgymond tagja vagyok egy közösségnek és úgy csatlakoznak hozzám.

A mondandód első felével viszont nagyrészt egyetértek, őszintén szólva nem emlékeztem Péter ezen viselkedésére. Nem mondok ugyan végleg le A Nép partjánról, de azért megvizsgálom, mit tud kínálni MZP és Vona pártja vagy a jelenleg haldokló Momentum. A Jobbik teljesen leírta magát nálam azzal, hogy beállt az autósüldözöttek mögé, nem is szólva az urnás temetéssel kapcsolatos degenerált álláspontjukról. DK, Mszp meg elvből nem jöhet szóba.

tegnap 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 vagyok. Szerintem MZP-vel semmi baj nem lett volna, sokkal alkalmasabbnakbtartom, mint MP-t, de az ő pártja se fogja elérni az 5 százalékot sem. Kár az ilyen pártokra szavazni, sajnos nincs igény rájuk. Momentum meg a legjobb lett volna az EU pártiságával, fiatalos párttagokkal, de nem kell ez a magyar embernek úgy tűnik. Kényszerválasztás van. Sajna ha leadod a Nép pártjánra, akkor tényleg elvész a szavazatod, vagy hozzácsapják a Fideszhez legrosszabb esetben, amivel semmit nem segítettél, sőt, csak nagyobb hatalmat adtál nekik.
tegnap 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nép pártja egy vicc párt, csak a jakabot kivágták a jobbikból és valamiből azért meg kell élnie, így is parizeren él.
tegnap 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Jakab Péter: Óda a parizerhez
tegnap 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!