A Nép partján leválthatja jövőre a Fideszt?
#11 Ez nem a Tisza potenciális szavazói ellen szól, biztosan kiváló asszonyok és férfiak is akadnak köztük szép számmal, de másfél-kétmillió ember között óhatatlanul ott kell lennie a társadalom selejtjének is.
Nekem kellene talán alkalmazkodni azokhoz, akik Facebookon az AI által generált képeken látható 108 éves nyugdíjasoknak kívánnak boldog születésnapot? Vagy azokhoz, akik a médiumok clickbait címei alapján kommentelnek, a cikk elolvasása nélkül?
Ez teljességgel méltóságon aluli lenne számomra. Más a helyzet, ha már úgymond tagja vagyok egy közösségnek és úgy csatlakoznak hozzám.
A mondandód első felével viszont nagyrészt egyetértek, őszintén szólva nem emlékeztem Péter ezen viselkedésére. Nem mondok ugyan végleg le A Nép partjánról, de azért megvizsgálom, mit tud kínálni MZP és Vona pártja vagy a jelenleg haldokló Momentum. A Jobbik teljesen leírta magát nálam azzal, hogy beállt az autósüldözöttek mögé, nem is szólva az urnás temetéssel kapcsolatos degenerált álláspontjukról. DK, Mszp meg elvből nem jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!