Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki támogatja a Fideszt, azt...

Aki támogatja a Fideszt, azt mi tartja még mindig a kormánypárt mellett?

Figyelt kérdés

Pedofilbotrányok, melegparti botrányok, hazaáruló botrányok, korrupciós botrányok sora a legfelsőbb kormányzati szinteken.

De még mindig van kb. másfél-kétmillió szavazó.

ma 10:25
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsánytól való félelem
A hírek nem jutnak el a falvakba
Nem gondolkodó emberek
Mindez együtt
Más, leírom
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Én ezekről semmit nem tudok, tegnap is bemondta az m1, hogy Magyarország a legélhetőbb ország a világon. Ennek örömére megbontottam a nyolcadik sörömet és rágyújtottam egy Kossuth cigarettára.

Józsi 67F, 3 fogam van.

ma 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Sokaknak nem szimpatikus ám Magyar Péter, a többiek meg ugyanazok, akik előtte voltak. Így legegyszerűbb megoldásként maradjon inkább a Fidesz.
ma 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem inkább 3 millió szavazó lesz, nem akarlak elkeseríteni. Az emberek többsége nem ilyen műbalhék miatt szavaz ide meg oda.
ma 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok Fideszes, sosem szavaztam rájuk, viszont vidéki igen. Több vidéki részen is ismerős vagyok, nagyvárosban és kis falun egyaránt.

És, nem, nem hót sötétek ezek az emberek. A telefon nekik is ott lapul a zsebükben, ők ugyanúgy olvasnak Telexet és 444-et, mint bárki.

Az a helyzet, hogy az ország egy feudális rendszer lett, ahol, a vidéki földesuraké minden.

Attól, hogy sértegeted őket, nem fognak másra szavazni, ők ugyanúgy tisztában vannak azzal, ami az országban történik, de a saját megélhetésüket féltik, mert vidéken, falun, a tanyán, nincs semmi. Hiába ürül ki a vidék, de a még ott élőknek, nincs más lehetőségük, mint a NER.

Amig a másik fél sértegetése történik és kicsit sem próbáljuk megérteni, hogy mi történik az országban és közösen kitalálni valamit és fellépni, nem lesz változás.

Nem ideológiai alapon szavaznak ezek az emberek, hanem azért, mert a politika álltal kap munkát és van foglalkoztatva, vagy van olyan partnere, akinek beszállit.

ma 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
Akik tudnak agy nélkül is "élni", azoknak mindegy, hogy kire szavaznak.
ma 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

2 dolog van az eddigi megfigyeléseim szerint.

Olyan körökben mozog, ahol könnyedén a pályázatok elnyerésében vesznek részt. Mert neki cége vagy alapítványa van. És persze kell az ingyen pénz. A Haszon.

A másik aki a város /falu táblát még csak el sem hagyta az elmúlt 10 évben és csak azt látja a mi a tv-ben van. Bele égették az ágyába a sok gonosz Soros, Gyurcsány, Brüsszelt stb

ma 10:48
 7/7 árokpart ***** válasza:
0%
4-es Ilyen butaságot már régen olvastam. Bárki vállalkozhat ma Magyarországon.
ma 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!