Mennyire támogatják a vendégmunkások érkezésének támogatását a nagyon erősen kormánypárti szavazók?
Gondolok itt akár a távol-keleti munkásokra, akár az ukránokra, vagy egyéb nációkra. Bárkire, akik nagy számban ide jönnek dolgozni nem magyar állampolgárként.
Nekem csak 1 nagyon élesen fideszes ismerősöm van, ő eléggé “idegenellenes” ebben a kérdésben, de egy ember véleményét nem tartom reprezentatívnak.
Nekem volt több olyan ismerősöm akiket a covid alatt rúgták ki ilyen 8,10,15 év után.
Utána meg kuncsorogtak az árúfeltöltő melóért is, mert nem volt mâs, plusz felvételi létszámstop.
És még ekkor is a Fideszt védték, pontosan tudva, hogy a többi eu országban mindenki kapta a fizuja 80%át csak maradjon otthon.
Itthon meg egymást taposta 700ezer állásvesztő a legsza rabb melókért hogy enni tudjon adni a kisgyerekkének, mivel a Fidesz kijelentette-senkin se segítünk, keressetek új munkát!
Szerintem ezek akkor is a Fideszre fognak szavazni ha most a migránsok miatt rúgják ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!