Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van valaki még rajtam kívül,...

Van valaki még rajtam kívül, akinek kezd élvezhetetlenné válni a social media?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak görgetem a tiktokot, egyik része valamilyen tukmálós termék reklámos tartalom, a következő az 1000. Gyertek velem vásárolni ideoda meg amoda.. viszont a "kedvencem" azok a takarítós tartalmak, komolyan, van olyan, akit ez érdekel? Egymás majmolása megy csak és szerezzünk minél több követőt típusú videók terjednek.

Nyilván tudom a problémámra a megoldást, kevesebbet használom ezeket a platformokat. A kérdést azért tettem fel mert kíváncsi vagyok más emberek véleményére is, illetve, hogy mások mire használják pl az instát és társaikat.

ma 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Unalmas, és depressziós is leszek tőle. Nem vesztek semmit, ha nem nézegetek sm-t.
ma 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Sose görgettem ezeket. A frászbúkot igen, amíg nem korcsosult el az is és az ismerőseim meg a kedvelt oldalaim tartalmait adta be. Most már azt se görgetem, amióta minden hülyeséget bedob ami nem is érdekel és a 90%-a videó, amit már csak azért se, mert leszívja a mobilnetet, ezért meg nem fogom a gatyám otthagyni egy korlátlanért.
ma 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát a TikTok tényleg élvezhetetlen, de az instagram-ot vagy az X-et kifejezetten szeretem. Nem feltétlenül csak a tartalom miatt, hanem mert ott osztok meg emlékeket.

A TikTok-on nem osztanék meg semmit. Próbáltam többször, egyszerűen nem jön be. Nagyon primitív és káros platformnak tartom.

ma 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem csak kezd, rég az. Tiktok, X stb már nincs is, én myvip, iwiw után a facebook-nál meg is álltam.

Instám van, ha nem törölték inaktivitás miatt vagy 8 éve és úgy ennyi is.

Ja linkedin persze megy

ma 13:23
 5/5 Elérem a kilincset ***** válasza:

Én azt bánom, hogy a régen tök jól működő Facebook elment a trash irányba.

Régen nekem kb. jól beállított hírolvasó volt. Az általam követett oldalak, csoportok tartalmát láttam.

Ezeket most nem látom, cserébe tele van szemetelve reels szeméttel, fizetett oldalakkal meg Fideszes propagandával.

ma 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!