Hogyan éljünk egy olyan környezetben, ahol gyakran meg bántanak a barátok haverok?
Figyelt kérdés
Eléggé gyakran elő szokott fordulni az én környezetemben, hogy meg bántanak a barátok/ ismerősök, Például egy eléggé bántó viccel, vagy véleménnyel. náluk ez szokás, de én egyáltalán nem tudom megszokni, hiába azon a környéken nőttem fel.
A kérdésem továbbá az lenne, hogy éljek együtt ezekkel a bántó viccekkel/ véleményekkel, vagy kerüljem őket?
aug. 28. 21:07
1/5 anonim válasza:
Ha egy társaságban nem érzem magam komfortosan én tuti hogy nem mennék többet oda.ha csak bántanak akkor minek.
2/5 anonim válasza:
Elsőkörben szólnék, hogy nem vicces, amiket mondanak, és nem szeretem, ha az én, vagy mások kárára megy a poénkodás. Ha ebből értenek, akkor rendben van, amennyiben nem, nem keresném őket többet. Elvégre minek menjek oda sokadszorra a sokadik képletes pofonért?
3/5 anonim válasza:
Miért kellene ott élni?
Nem szereted magad. Innen indul.
4/5 anonim válasza:
Aki àllandóan bànt az nem a baràtod. Minek talàlkozol velük? Keress màsik tàrsasàgot.
5/5 anonim válasza:
Inkabb egyedul,mint rossz tarsasagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!