Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma mások evolucionálódtak...

Ma mások evolucionálódtak volna a mi utunkon, jobbak lennének?

Figyelt kérdés
Most ezt úgy értem, hogy ha egy másik faj intelligenciájának evolúciója járt volna be a a miénkhez hasonló utat. És pl a macskákkal, medvékkel, egerekkel, zebrákkal stb rokon faj lenne a helyünkben. Szóval, ha megnézzük, hogyan viselkednek egyes fajok a természetben, el lehet játszani vele, hogy a majom-ember analógia alapján elképzeljük, vajon milyenek lennének az ő rokonaik a mi helyünkben. Sokszor mondjuk, hogy az ember a legkártékonyabb állat, ami tényszerűen igaz, de szerintem más állatok csak azért nem ilyen kártékonyak, mint mi, mert nincs lehetőségük rá. Ez persze nem mentesít minket, csak egy gondolat.

júl. 1. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
"evolválódnak"
júl. 2. 07:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Direkt írtam így.
júl. 2. 10:06
 3/5 Tom Benko ***** válasza:
Nagyjából igen...
júl. 2. 11:02
 4/5 A kérdező kommentje:
3: mármint úgy érted, hogy nagyjából ilyenek lennének, mint mi?
júl. 2. 14:05
 5/5 Tom Benko ***** válasza:
Igen
júl. 3. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!