Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezik olyan, ami alanyi...

Létezik olyan, ami alanyi jogon jár?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy olyan van ami alanyi kötelezettseg, de olyan, ami alanyi jogon jár?
ma 14:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%
Tisztelet.
ma 14:28
 2/21 A kérdező kommentje:
Az jellem alapon jár.
ma 14:32
 3/21 anonim ***** válasza:
55%
Jogok.
ma 14:40
 4/21 anonim ***** válasza:
32%
Jó lenne előre tudni, hogy megvan már a válasz a kérdésedre, és csak vitatkozol azzal, aki mást mond, vagy tényleg érdekel?
ma 14:41
 5/21 A kérdező kommentje:
Nincs meg, nem kell megsértődni ha nem értek egyet a válaszoddal vagy valakinek a válaszával, plánr ha nem csak rávágom, hanem jól megfogalmazottan és korrekten azt is elmondom hogy miért. Elvileg nem vagyunk nárcisztikusok.
ma 14:43
 6/21 anonim ***** válasza:
13%
Mindenkinek jár EGY esély. Második esély már nem!
ma 14:45
 7/21 anonim ***** válasza:
25%
Méltóság
ma 14:53
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Levegő, víz, szólásszsabadság.
ma 14:54
 9/21 anonim ***** válasza:
23%

#3 vagyok

Miért lettem lepontozva? Egy csomó alapvető jog jár minden állampolgárnak alanyi jogon. Mi rosszat írtam?

ma 14:58
 10/21 anonim ***** válasza:
30%
Pedig jól írta 1. A tisztelet igen is alanyi jogon jár. Embernek, állatnak, fűnek, fának, minden élőnek. A legalapabb dolgok egyike. Viszont elveszíthető. Amúgy megtalálhatod az emberi jogok listáját, létező dolog.
ma 15:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!