Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki szép, de nem látja...

Ha valaki szép, de nem látja magát annak, azon már nem akadunk fenn, de mi van akkor, ha valaki kevésbé szép és mégis annak látja magát?

Figyelt kérdés

Olyan fura, hogy reggel, amikor elkészülök, sminkelek, akkor úgy látom, hogy na!, ez ma jól sikerült.

Aztán a munkahelyen elmegyek a mosdóba és tök gáznak látom magam.

Mi történik ezalatt a két óra alatt az agyamban? Most akkor jól nézek ki vagy nem aznap?

aug. 27. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg magadhoz képest szépnek látod magad sminkben, aztán bemész munkába és a többiekhez képest már nem. Vagy más a tükör 😀

Egyébként a kérdésed és a leírásod teljesen más.

aug. 27. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Én lszrom.
aug. 27. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A fürdőszoba tükörben sokkal szebbenk látom magam, mint általában más tükrökben :)) Én is nézem, hogy na, egész jól nézek ki. Aztán belenézek valahol egy másik tükörbe és el is szomorodok :D Valószínű, a megvilágítás lehet az oka, a fürdőben előnyös a fény.
aug. 27. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Az tök jó. 🙂
aug. 27. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A saját fürdőnk tükrében én is mindig szebbnek látom magam, mint mondjuk a fodrászéban, vagy kozmetikuséban. Szerintem nagyban a fényviszonyoknak, megvilágításnak köszönhető ez.

Azonban az is lehet, hogy míg beértél munkába láttál valakit, akinek szebb lett a sminkje, és akarva-akaratlanul hozzá hasonlítottad magad.

(a kifejtés és a főkérdés valóban eléggé eltérő)

aug. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!