Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Budán milyen írószer boltok...

Budán milyen írószer boltok vannak, ahol tudnék szép füzeteket venni sulira a lányomnak?

Figyelt kérdés
aug. 22. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Ez tényleg egy komoly kérdés 2024-ben, az internet előtt ülve?!

Bármelyik TESCO, AUCHAN, INTERSPAR üzletben kapsz "szép" füzetet, de rendelhetsz online is, kb. 1000 helyről.

Azért az sem mindegy, hogy Budán pld. Békásmegyeren vagy Kelenföldön.

aug. 22. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Buda elég nagy, leszűkíthetnéd. Mi amúgy Pirexben vettük, a Mammutban
aug. 22. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Valóban elég érdekes kérdés, ezzel együtt azt gondolom hogy hangsúly itt most a "szép"-en van, bár nyilván ez is tök szubjektív hogy kinek mi a szép. Akárhogy is, a Pirexet és a Müllert javaslom.

Azt azért hozzáteszem, hogy elég hamar meg fogjátok érezni anyagilag, ha a leány gyermek minden óráján 5-10ezer forintos Moleskine füzetekbe jegyzetel.

aug. 22. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a testvérem ilyen "szépfüzet" mániás, Müllerben talál magának általában. :-)
aug. 22. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Én akartam írni a Pirexet a Mammutban, de mivel már valaki megelőzött, így inkább nem írom.
aug. 22. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Én is a Pirexet ajánlom, illetve nagyon jópofa kiegészítőket (akár noteszeket, tollakat) lehet venni a Flying Tigerben is. 😊
aug. 22. 21:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos, és nem lekezelő válaszokat :)

Szép füzet alatt azt értettem, hogy ilyen lányos, van rajta vmi minta, nem egy basic sulis füzet. :)

"Azt azért hozzáteszem, hogy elég hamar meg fogjátok érezni anyagilag, ha a leány gyermek minden óráján 5-10ezer forintos Moleskine füzetekbe jegyzetel."

Nyilván esztelenség lenne ennyit kiadni 1-1 füzetért, pláne hogy úgyis elhasználódik :D Csak annyi volt a lényeg, hogy szép lányos legyen :)

Köszike 6, megnézzük, úgyis szeretett volna egy cuki tollacskát is a szép füzetei mellé :D

aug. 23. 01:58
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
pirex van minden nagyobb plazaban westend, allee, mammutka, ferenciek teren is kulon csak pirex bolt. Pirexke az draga ha komoly cuccot akarsz venni szerintem, de komolyert komoly osszeg.
aug. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!