Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nagy választékú papír írószer...

Nagy választékú papír írószer boltoknak a nevét keresem? (budapesten lehetőleg)

Figyelt kérdés
Eddig még csak a pirexet találtam meg. de ott sincs sok dolog ami nekem kell.

júl. 30. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Panton
júl. 30. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Office Depot
júl. 30. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire van szükséged? Itt a művészetek kategóriában feltételezek valami jobb minőségű papírt, festéket, stb. Ilyeneket a művészellátóban találsz. Sima papírboltban maximum műszaki rajzlapot vagy sima spirálos vázlattömböt találsz, illetve az iskolai rajzórákra beszerzendő anyagokból és irodai felszerelésekből szokott nagyobb választék lenni a nagyobbakban. Ha nem ilyesmi kell, akkor nem vagy kisegítve a legnagyobb papírbolttal sem.
júl. 31. 14:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg suli kezdésre kerestem dolgokat nagyrész mivel kaptam egy listát ,hogy miket kéne beszerezni. Amiket nem találtam sehol azok ezek voltak: A/3 és B/3as rajzpapir 150gr 50db, Égetett rajzszén, préselt rajzszén, tartós hajlakk (amit szerintem nem fogok papír írószer boltbn találni :"D) rajzmappa és akril tempera.
aug. 1. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Oké, ezzel már lehet kezdnei valamit. Nekem ugyan csak A/3-as rajzlap kellett ezekből, az meg szokott lenni sima papírboltban is, de így legalább tippeket tudok adni.

A B/3, az nem szokott ívben lenni, csak spirálos vázlattömb vagy kötött könyv formában, mert könyvkötészeti méret (a Pirexben szokott lenni, famentes 160g, félfamentes 120g, azt hiszem, de legalább kettő kell, mert nincs benne 50 lap, csak talán 20 vagy esetleg 25, most nincs előttem az enyém). Rajzszén az a művészellátóban lesz csak, hajlakk helyett fixatív sprayt vegyél ugyanott, a legegyszerűbb sajátmárkásat. Mappa gondolom a/3 kell, az is inkább a művészeti bolt terepe. Akril tempera nagyon specifikus, az csakis művészeti bolt és abból se mindegyik (online acrylic gouache néven találod).

Lehet, hogy jobban jársz egy online rendeléssel, rajzshop.hu például, de nem ismerem a pontos választékot. Ha művászellátó nincs a közelben, akkor nézd meg, hogy a BME építész karánál, vagy az iparművészeti, illetve képzőművészeti egyetem közelében van-e tanszerbolt, ott is lehet, hogy sikerrel jársz, ha az jobban elérhető.

aug. 1. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!