Nagy választékú papír írószer boltoknak a nevét keresem? (budapesten lehetőleg)
Oké, ezzel már lehet kezdnei valamit. Nekem ugyan csak A/3-as rajzlap kellett ezekből, az meg szokott lenni sima papírboltban is, de így legalább tippeket tudok adni.
A B/3, az nem szokott ívben lenni, csak spirálos vázlattömb vagy kötött könyv formában, mert könyvkötészeti méret (a Pirexben szokott lenni, famentes 160g, félfamentes 120g, azt hiszem, de legalább kettő kell, mert nincs benne 50 lap, csak talán 20 vagy esetleg 25, most nincs előttem az enyém). Rajzszén az a művészellátóban lesz csak, hajlakk helyett fixatív sprayt vegyél ugyanott, a legegyszerűbb sajátmárkásat. Mappa gondolom a/3 kell, az is inkább a művészeti bolt terepe. Akril tempera nagyon specifikus, az csakis művészeti bolt és abból se mindegyik (online acrylic gouache néven találod).
Lehet, hogy jobban jársz egy online rendeléssel, rajzshop.hu például, de nem ismerem a pontos választékot. Ha művászellátó nincs a közelben, akkor nézd meg, hogy a BME építész karánál, vagy az iparművészeti, illetve képzőművészeti egyetem közelében van-e tanszerbolt, ott is lehet, hogy sikerrel jársz, ha az jobban elérhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!