Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hol érdemes online írószereket...

Hol érdemes online írószereket vásárolni?

Figyelt kérdés

Kis faluban élünk, lányom idén lesz elsős. Gondoltam, ha lehet online is el tudnám intézni a sulis bevásárlást, de annyi oldalt találok, nem tudom, melyik megbízható.

Valamint táska tippeket is szeretnék kérni: az iskolában azt mondták, nem kell nagy táska, sose kell majd mindent hazahordani. Maximum olvasókönyv, tolltartó, 1-2 füzet, ha úgy van. Milyen táskát ajánlanátok egy 18 kilós kis vékony lánykának?

jún. 19. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Menj el vele valahova táskát vásárolni. Azt hagy válassza már ki ő magának.

Rendelni meg onnan érdemes, ahol minden megvan, ami neked kell.

jún. 19. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Én a primatinta nevű oldalról rendeltem mindent. Táskát nem vettünk, ha nem kell mindent hazahozni, akkor minek. Találtam itthon hátizsákot az van nála, tolltartonak, ellenorzonek pont jó.
jún. 19. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy én nem viszem írószer boltba vásárolni, elképesztő árak vannak. Vettem egy szép tolltartót 3 ezerért, jól is néz ki. De a boltban volt mindenféle csajos tolltartó 17 ezer fölött, nyilván az tetszene neki, de abszolút nem ér ennyi pénzt.
jún. 19. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindig szinte mindent a jatekshopról rendelünk.

Onnan volt st right táska is, bár nálunk minden nap mindent kellett hordani

jún. 19. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Ars una oldala? Jók a táskák, és ott lehet szinte mindent kapni. Plusz, a füzetek mintáját is ki tudod választani, nem úgy ,mint pl a játéknet oldalán, vagy más ilyen webáruházban. Itt mondjuk komplet szettek közül is tudsz választani. Amúgy nem biztos, hogy írószerben kell venni. Mi 1x rendeltünk az Ars unától ( csak azért, mert ott volt ugyanolyan mintájú füzet+ füzetbox, gumis mappa, uzsonnás doboz, kulacs, füzet és füzetcímke is), utána a Tesco, INterspár, Müller, Lidl, Aldi volt a nyerő. És a gyerek választotta ki a füzeteket is, így a mintája is bejött neki. 1 kivétellel mindig így tettünk.
jún. 19. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami lemaradt: Szintén AU-s dobozos táskája volt, ezt a tescóban vettük szeptemberben, 22 helyett 5,5-ért. De vannak nagyon jó ki hátizsákok is. Nekünk is ezt mondták, de végül elég sok cuccot hordtak minden nap. Ha most nem akarsz venni, akkor várd meg a sulikezdést. Lányomé másfél évet húzott ki, utána bejött a covid. Harmadikban kapott Lidis hátizsákot. Az sem rossz, csak sajnos az már nem elég masszív. Szerintem sokkal jobb alsóban a dobozos kialakítás.
jún. 19. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Jatekshop még egy szavazat! ;)

Rengeteg márka és választék.

jún. 19. 17:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
jún. 19. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!