Egy 30 éves fiataltól, hogy lehet elvárni, hogy már legyen lakása meg autója?
"Bár ahogyan az osztálytársaimat látom magammal együtt, egy ember kivételével senki nem jutott semmire."
Jó, ez azért nagyban függ a mintavételi közegedből...
Ha általánosból nézem, akkor ott elég sokan "nem jutottak semmire" sokáig éltek otthon vagy el sem költöztek. Ha középsulit vagy egyetemet nézem, ahol eleve volt egy felvételi rosta akkor a többségnek elég jó élete van 30 évesen.
21~
Szintén általánosra gondoltam. Az érdekes az, hogy a középiskolások többsége pedig vállalkozó lett. (Csak nekem nem volt való eddig.) Látszódik egy különbség és igazából fiatalabbakkal érettségiztem, viszont egzisztenciában ugyanúgy nem. Szakma után raktak át érettségizni és ők még csak a szutyok időszakban mentek tovább tanulni. A csajok amúgy inkább megfogtak pénzesebb palikat. :D
Nyilván nem azért lettél lepontozva, mert neked sikerült, hanem mert úgy adod elő flegmán, mintha tök alap lenne hogy mindenki előhúz a sggéből egy házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!