Lehet menstruáció alatt fürdeni?
Mármint otthon, fürdőkádban?
Jobb a zuhany, de én szoktam úgy, hogy jól kipucolom, fertőtlenitem a kádat (a nagyobb fertőzesveszély miatt), es tamponnal fürdök, amit utana azonnal cserélek. Télen este annyira jól esik egy kád forró fürdő, hogy nem szívesen hagyom ki. Amugy kifolyik a cucc, tampon nelkul, miert ne tenné? Abban nem szívesen fürdenék.
Én nem tenném. Az alsóneműből is olyan nehéz kimosni még fertőtlenizővel is, aztan meg azután is érzem az ujjaimon a körmeim alól a vérszagot, vagy a csap lefolyóban. Mindig többször kell kezet mosnom, irdatlan nehéz megszabadulni a vértől mert ha nem is latszik is még mindig ott van!
Mosogépbol mosás után is érzem a vérszagot indíthatom azt is újra.
Valamint amikor orrvérzes is volt felmosni is kegyetlen volt 6 szor is mire végre nem éreztem sehol.
Kizárt, hogy én vérben fürödnék.
Amugy kifolyik a cucc, tampon nelkul, miert ne tenné? - Valami olyat olvastam, hogy a víznyomás miatt.
te szoktál fürdeni? - Én igen, és te?
Mikor tini voltam, nagyon györcsöltem, amin pont, hogy enyhített a forró vízben ülőfürdő. Igen, tampon nélkül kifolyik. Én nem használtam tampont, hanem a kádban fürdés után lezuhanyoztam, és kimostam a kádat. Nálunk a családban mindenki takarította a kádat maga után, szóval nem kellett félnem attól, hogy elfertőződök a koszos kádtól.
Úszni, strandolni is lehet, a lényeg, hogy tegyél be friss tampont, mielőtt bemész a vízbe, és ha kijössz, minél előbb cseréld ki, lehetőleg első utad a mosdóba vezessen. Illetve a hideg víz felerősítheti a görcsöket, de a mozgás meg enyhíti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!