Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet menstruáció alatt fürdeni?

Lehet menstruáció alatt fürdeni?

Figyelt kérdés
Többféle dolgot olvastam róla, pl. azt, hogy ha lehet, kerüljük, meg azt, hogy odabent nem folyik ki, úgyhogy nyugodtan fürödhetünk. Több olyan videót is láttam, ahol fürödnek, úgyhogy most nem tudom.

aug. 25. 21:58
 1/10 anonim válasza:
91%

Mármint otthon, fürdőkádban?

Jobb a zuhany, de én szoktam úgy, hogy jól kipucolom, fertőtlenitem a kádat (a nagyobb fertőzesveszély miatt), es tamponnal fürdök, amit utana azonnal cserélek. Télen este annyira jól esik egy kád forró fürdő, hogy nem szívesen hagyom ki. Amugy kifolyik a cucc, tampon nelkul, miert ne tenné? Abban nem szívesen fürdenék.

aug. 25. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Fürödhetsz ha akarsz, de a fertőzésveszély miatt nem ajánlott. Strandon voltam már olyankor, direkt fürdéshez gyártott tamponnal (viaszos a zsinór, elvileg nem ázik át), de csak egyszer, amúgy nem szívesen megyek oda sem, az még rosszabb, mint a kád otthon. (Tampon nélkül nyilván kifolyik.)
aug. 25. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tenném. Az alsóneműből is olyan nehéz kimosni még fertőtlenizővel is, aztan meg azután is érzem az ujjaimon a körmeim alól a vérszagot, vagy a csap lefolyóban. Mindig többször kell kezet mosnom, irdatlan nehéz megszabadulni a vértől mert ha nem is latszik is még mindig ott van!

Mosogépbol mosás után is érzem a vérszagot indíthatom azt is újra.

Valamint amikor orrvérzes is volt felmosni is kegyetlen volt 6 szor is mire végre nem éreztem sehol.

Kizárt, hogy én vérben fürödnék.

aug. 25. 22:13
 4/10 kutyuskaanyad69XD ***** válasza:
24%
te szoktál fürdeni?
aug. 25. 23:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Amugy kifolyik a cucc, tampon nelkul, miert ne tenné? - Valami olyat olvastam, hogy a víznyomás miatt.

te szoktál fürdeni? - Én igen, és te?

aug. 26. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Zuhanyozni lehet, ülőfürdö akkor kerülendő. Ha strandot kérdezed, tamponnal lehet.
aug. 26. 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kerülendő. Azt a pár napot ki lehet bírni zuhanyozással. Strandra biztos nem mennék.
aug. 26. 09:07
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Használj tampont vagy kelyhet, és akkor minden további nélkül lehet fürdőzni.
aug. 26. 09:43
 9/10 anonim válasza:
34%
Nem tudja visszatartani a víznyomas. Erősebb napokon teljesen biztos, hogy nem. Próbáld ki egyszer otthon.
aug. 26. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

Mikor tini voltam, nagyon györcsöltem, amin pont, hogy enyhített a forró vízben ülőfürdő. Igen, tampon nélkül kifolyik. Én nem használtam tampont, hanem a kádban fürdés után lezuhanyoztam, és kimostam a kádat. Nálunk a családban mindenki takarította a kádat maga után, szóval nem kellett félnem attól, hogy elfertőződök a koszos kádtól.

Úszni, strandolni is lehet, a lényeg, hogy tegyél be friss tampont, mielőtt bemész a vízbe, és ha kijössz, minél előbb cseréld ki, lehetőleg első utad a mosdóba vezessen. Illetve a hideg víz felerősítheti a görcsöket, de a mozgás meg enyhíti...

aug. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!