Ma használtam először tampont , el is mentem fürdeni a dunába , de mivel éreztem hogy ott van attól félek hogy nem dugtam be eléggé a járásnál is fura volt és hogy igyis véd e a baktériumoktól vagyis a fürdés miatt nem lesz e bajom?
Figyelt kérdés
jún. 8. 21:53
1/17 anonim válasza:
Fürdés után ki kellett volna cserélni, vagy kibírni ,hogy nem strandolsz ha megvan!
2/17 anonim válasza:
Amig erzed , hogy bent van addig nincs jol bent.
Amikor kijossz a vizbol csereld ki mindig.
3/17 anonim válasza:
Ilyen mocskos vizben nem szabad fürdeni.
5/17 anonim válasza:
Minek mész fürdeni, pláne a Dunába amíg megvan a bajod? Számos fertőzést össze tudsz szedni így.
7/17 anonim válasza:
Ezek szerint tényleg nem tetted elég mélyre. Más kérdés, hogy ha jó helyen van, akkor sem "véd a baktériumoktól". Nem is arra való.
8/17 anonim válasza:
Ha érzed akkor nincs jól bent. Bármilyen víz után azonnal cseréld ki. Jobb lenne ha kerülnéd a fürdőzést menstruáció alatt, pláne ilyen retkes vízben
9/17 anonim válasza:
A tampon sehogy nem véd a baktériumoktól...
10/17 anonim válasza:
Fertőzés szempontjából a természetes vizek biztonságosabbak, mint a medencék. Utóbbiak zsúfoltabbak és alapvetően az emberekből jönnek a bacik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!