Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt èleted legrosszabb napja?

Mi volt èleted legrosszabb napja?

Figyelt kérdés
Sorsfordító volt ez a nap? Van belőle valami hátrányod mai a napig?

#sors #balszerencse #pech #Rosz nap #Legrosszabb nap #Èleted legrosszabb napja
aug. 25. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
szüleim halála
aug. 25. 17:15
 2/9 anonim válasza:
39%
Nem tudok pusztán egyet kiemelni, mert minden napra azt hiszem, hogy ez volt az. De utána mutatja a következő, hogy fogd meg a söröm...
aug. 25. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
#pekh #Rosz nap🤦‍♂️
aug. 25. 17:34
 4/9 anonim válasza:
52%
Ha a témánál kell maradni akkor az a nap amikor tudatosult bennem hogy a nö akit szeretek nem lehet az enyém.
aug. 25. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Amikor anyum meghalt.

A második legrosszabb nap meg az volt amikor fiatal koromban a lány akibe szerelmes voltam bevallotta hogy öcsémbe szerelmes.

aug. 25. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Kifejezetten nem tudnàm megmondani. Minden életszakaszomban megvolt a jó és a rossz, amit aktuálisan akkor a legrosszabbként éltem meg. Viszont talán mostanában az volt a legrosszabb napom, amikor februárban este csörgött a telefonom. Édesapám külföldön él egy másik kontinensen. Kaptam a hírt, hogy veseelégtelenséggel került lélegeztetőgépre. 4 napig görcsben volt a gyomrom és remegtem az idegtől, hogy mikor fogom kapni azt a bizonyos telefont. 5. napon vették le a gépről, mert nagy nehezen, de összeszedte magát. Az utóbbi években ez volt a legrosszabb néhány napom.
aug. 25. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Amikor megszülettem.
aug. 25. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Amikor elvesztettem a pici babámat 😪 2020
aug. 25. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
Amikor lesitteltek, persze hogy kihat 20 év után is az életemre
aug. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!