Mi volt èleted legrosszabb napja?
Figyelt kérdés
Sorsfordító volt ez a nap? Van belőle valami hátrányod mai a napig?aug. 25. 17:07
2/9 anonim válasza:
Nem tudok pusztán egyet kiemelni, mert minden napra azt hiszem, hogy ez volt az. De utána mutatja a következő, hogy fogd meg a söröm...
4/9 anonim válasza:
Ha a témánál kell maradni akkor az a nap amikor tudatosult bennem hogy a nö akit szeretek nem lehet az enyém.
5/9 anonim válasza:
Amikor anyum meghalt.
A második legrosszabb nap meg az volt amikor fiatal koromban a lány akibe szerelmes voltam bevallotta hogy öcsémbe szerelmes.
6/9 anonim válasza:
Kifejezetten nem tudnàm megmondani. Minden életszakaszomban megvolt a jó és a rossz, amit aktuálisan akkor a legrosszabbként éltem meg. Viszont talán mostanában az volt a legrosszabb napom, amikor februárban este csörgött a telefonom. Édesapám külföldön él egy másik kontinensen. Kaptam a hírt, hogy veseelégtelenséggel került lélegeztetőgépre. 4 napig görcsben volt a gyomrom és remegtem az idegtől, hogy mikor fogom kapni azt a bizonyos telefont. 5. napon vették le a gépről, mert nagy nehezen, de összeszedte magát. Az utóbbi években ez volt a legrosszabb néhány napom.
8/9 anonim válasza:
Amikor elvesztettem a pici babámat 😪 2020
9/9 anonim válasza:
Amikor lesitteltek, persze hogy kihat 20 év után is az életemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!