Hogyan nézett ki eddigi életed legrosszabb napja?
Figyelt kérdés
Amikor úgy érezted, hogy a nyakadba szakadt minden, amikor úgy érezted, nagyon összecsaptak a fejed fölött a hullámok, amikor úgy érezted, senki sem volt hajlandó megértést tanúsítani irányodba...
De igazából bármilyen sztorira kíváncsi vagyok, csak jöjjön. :)
2012. nov. 11. 13:06
1/17 anonim válasza:
Életem legrosszabb napján meghalt a férjem. Ezt eddig egy kis munkahelyi nyomás nem tudta überelni...
2/17 anonim válasza:
Szaktanárit kaptam ok nélkül, mert aljas volt a tanár, aztán mentem haza és kiderült hogy nincs kulcsom ezért a délutánt a haveromnál kellett töltenem. Ja és aznap karate is volt és nem tudtam odafigyelni a történtek miatt.
3/17 anonim válasza:
meghalt a papám és kidobott az exem azzal a szöveggel hogy nem vagyok szerethető.
a matektanár bunkózása már csak egy kis light-os tejszínhab volt a tortán
4/17 Malats válasza:
Ez inkább a legfájdalmasabb. Nem hatott az érzéstelenitö gyulladás miatt, és ugy huzták ki a fogam. Fél napig könnyeztem a fájdalomtol férfi létemre.
5/17 anonim válasza:
Szerintem nem ez volt a legrosszabb, de jelenleg az a nap él bennem legrosszabbként, amikor hatodjára sem sikerült az egyik vizsgám, amire éjjel-nappal készültem, 2 és fél hónapon keresztül. Emiatt eltanácsoltak az egyetemről (okj-s képzés), és rádöbbentem, hogy 2 évet elpazaroltam az életemből egy olyan szakra, amit soha nem is akartam.
6/17 anonim válasza:
2 hónap mély depresszió után öngyilkos akartam lenni (a kiválasztott helyre utaztam akkor), azon a napon még az emberek előtt is sírtam férfi létemre, ami nem jellemző rám.
7/17 anonim válasza:
Nem tudom a konkrét legrosszabb napomat elmondani, de kb 1 hónapja kicsit elkeseredtünk mert nem jött meg a párom pénze valamiféle adathiba miatt. (akkor tájt akartunk venni egy drágább dolgot, de így...) Idegesen elment munkába, de 2 óra múlva hazajött, hogy cserének hívták be, de nem kellett (havonta egyszer van ilyen) ekkor kitalálta, hogy mégis vegyük meg azt a nagyobb összegű dolgot, majd az kárpótol minket ezért a kuki napért. Elmentünk, megvettük, kiderült, hogy gyárihibás... Erre a T betűs boltban ami esco-val végződik (műszaki cikk) nem akarták visszaadni a pénzünket, és még be kellett menni egy csomószor, hogy végre rendeződjön a dolog. Aztán persze félre hallottam másnap egy másik ügyben egy időpontot, így nem tudtam elmenni egy másik fontos dologra, de kiderült nem jól hallottam, úgyhogy ááá :D az a 2 nap eszméletlen volt.
9/17 anonim válasza:
milyen jó egyeseknek h legrosszabb napjuk, ha szaktanárit kapnak, meg hasonló... irigylem őket.
legrosszabb napom az volt, mikor felhívtak, hogy ha szeretném még látni anyukámat, akkor menjek azonnal. látni őt meghalni, az volt életem legrosszabb napja.
10/17 anonim válasza:
Történelem órára kellett prezentációt csinálnom,de nem votlam kész. Már ezzel a tudattal keltem, amikor (koleszos vagyok) bementem reggeli után a prefektusiba, hogy megcsináljam, levertem egy ott álló bögre teát és ráömlött a heti jegyzékre, amiben nagyon sok munkájuk benne van a prefektusoknak. Így nyilván a töri prezentáció sem készült el, matekon a tanár szaktanárit adott azért mert sokadjára nem tudta elolvasni az írásomat (?!), majd hazafelé úton lerobbant a busz. Ezt már alig hittem el.. ettől szarabb napom még soha nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!