Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan nézett ki eddigi...

Hogyan nézett ki eddigi életed legrosszabb napja?

Figyelt kérdés

Amikor úgy érezted, hogy a nyakadba szakadt minden, amikor úgy érezted, nagyon összecsaptak a fejed fölött a hullámok, amikor úgy érezted, senki sem volt hajlandó megértést tanúsítani irányodba...

De igazából bármilyen sztorira kíváncsi vagyok, csak jöjjön. :)

2012. nov. 11. 13:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Az sem volt egy örömünnep, amikor már a kezemben a kocsikulccsal közeledtem a parkoló felé, ahol a kocsimat hagytam, és odaérve nem találtam sem a kulcslyukat, sem a kocsimat! 2,5MFt. Casco sem volt!
2012. nov. 11. 14:13
 12/17 anonim válasza:
5%
az a nap amikor a szüleim fogadóórára mentek és ott kiderült van egy csomó rossz jegyem és ezt a tanárok nem osztották ki a dogákat és a naplóban sem volt és a félévim ezért lett sz*r. és a szüleim nem hitték el hogy én erről semmit ne tudtam :(
2012. nov. 11. 14:23
 13/17 anonim válasza:
18%
Nekem volt egy hónapon amikor kétszer elestem motorral,összetörtem a vadi zsír céges verdát(vw caddy)majd a saját corollámat tk-ra tettem,és végül kirúgtak az állásomból..
2012. nov. 11. 14:39
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Mikor sebészeti beavatkozás volt a lábamnak. Rohadtul fájt és még egy b.szott nagy kötés is volt rajta.Mivel nem jött rám a tornacipő fél papucsban mentem volna. De elkezdett ömleni az eső,szóval folpakba kellett csomagolni a lábamat... Így már a papucs se jött rám ezért félig cross papucsban félig tornacipőben Elmentem zeneórára,ahol siralmasan teljesítettem. Minden egyes lépésnél zörgött a lábam, mindenhol megbámultak... Aztán elvittek fogorvoshoz ahol közölték,hogy háát holnap kikapják azt a 3 fogamat és akkor megcsinálják a fogszabályzót (amit szintén nem akartam). Ja és szarrá áztam. De legalább annyira sírtam,hogy a foghúzást töröltük az életemből :D
2012. nov. 11. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Amikor egy szeptemberi reggelen felhívtak, hogy meghalt az imádott nagyanyám, és a kórházban elbúcsúztunk a holttestétől.
2012. nov. 11. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

nekem is papám hívott hogy meghalt a nagymamám,aki 2.anyukám volt teljesen. Ő volt az első halott az életemben,teljesen sokkot kaptam.

Második legrosszabb napom mikor majdnem meghaltam mert az akkori "legjobb barátnőm" cserbenhagyott.

3. mikor anyám bejelentette hogy nem tud magához venni és azt hittem intézetbe kerülök.

Biztos voltak még rémes napjaim de ezek sajnos nagyon emlékezetesek:(

2012. nov. 11. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Nekem manapság mindennap az.

Anyám meghalt, holtan találtam. Alkesz apámmal élek, alig van miből már. Munkanélküli vagyok, egy mákom van, hogy a vőlegényem segít nekem, amiben tud, de már így is haszontalan sz*rnak érzem magam, pedig mindenhova jelentkezek és budapesti is vagyok...

2012. nov. 13. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!