Melyik volt életed legrosszabb napja? Miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 19:20
1/5 anonim válasza:
Amikor elutaztam, hogy megnézzem, miért nem reagál az édesanyám az üzeneteimre és kiderült, hogy meghalt, egyedül, kórházban, rákban, amit eltiltkolt vagy talán ő sem tudta.
Amikor fejreálltam motorral, az nagyságrendekkel jobb volt, más tragédiák pedig sosem értek, maximum nyomorogtam, de azt ki lehet bírni egy ideig. Egy gyerekkori magányos karácsony az érzékeny tinikoromban is elég rossz volt.
De ezek mind semmik ama pár évvel ezelőtti időszakhoz képest. 2 évig enyhe sokkban voltam.
2/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy jó ötlet ilyen kérdést kiírni, mert csak az emberek eszébe juttatja a legrosszabb dolgokat, amik általában családtagok halála, vagy ilyesmi.
3/5 anonim válasza:
Nincs legjobb vagy legrosszabb. Sok jó van és sok rossz. A két véglet között meg a maradék.
4/5 anonim válasza:
Olyan még nem volt, amiből ne másztam volna ki előbb-utóbb, de abban a pillanatban mindig azt éreztem a pillanatnyi legrosszabbnak. Ha utólag visszatekintek, nem tudnék rangsorolni, és még biztosan szembe kell néznem néhány kihívással az életben.
5/5 anonim válasza:
A mikor meg kaptam mindhárom Volvómat (és hozzá a v. u. lvámat).
BMW-t szerettem volna... :( Bunkó Marha Wagyok, na meg magam alatt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!