Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy a bánatban lehet az,...

Hogy a bánatban lehet az, hogy bárhová megyek nyilvános wc-re, mindenhol csapkodják azt a retkes wc-ajtót?

Figyelt kérdés

Tesco, Auchan, plázák, egyre megy. Nem tudok egyet nyugodtan sz*rni, mert másodpercenként DURR! DURR! DURR!

Olyanokat b@szkódnak azokon a k@rva ajtókon, hogy a saját budiajtóm is megremeg, és emiatt már többször leesett a wc-papírtartóra feltett cuccom a földre. Mert mellettem, de még kettővel mellettem is DURR! DURR!

A fejem is megfájdult már ettől a hangtól!

Mindenki ajtó nélküli disznóólban nőtt fel vagy mi??

aug. 24. 14:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Magyar disznóól kultúra...
aug. 24. 14:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

De kajak magyar disznóól kultúra.

Nekem a melóhelyemen is dettó ugyanez van.

aug. 24. 15:00
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Huzat
aug. 24. 15:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Proli ország.
aug. 24. 15:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha úgyis még a kézmosás előtt van az ember, akkor mi a lóf@szért nem lehet megfogni azt a r@hadt kilincset kifelé menet is, nem úgyis kezet mosunk 10 másodperc múlva? Nem fér a fejembe, ami már amúgy is fáj ettől a k@rva hangtól.
aug. 24. 15:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Max az agyukban van huzat, hármas. Nem egy zárt wc-ben.
aug. 24. 15:04
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Mert az ilyen helyeken többnyire a prolik mennek el WC-re - nem, nem mindneki proli aki nyilvános wc-zik, nem kell senkinek magára vennie, nyilván ha menni kell, akkor kell, de a kulturáltabb emberek inkább megvárják, míg hazaérnek, ha nem kell annyira pisilni, akiknek meg hótmindegy mert pont leszarják, hova ülnek le, azok mennek. Szóval egy átlag nyilvános wc-ben esélyesebb, hogy több a paraszt, mint a normális.
aug. 24. 15:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kakilj otthon!
aug. 24. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Annyira kel, má'n az ilyeneknek @ni, hogy gyorsan.
aug. 24. 16:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Valóban nem épp ez a legkulturáltabb ország, és megértem, hogy ez miért zavar, még ha helyenként kicsit erősnek is érzem az itteni kifakadást.
aug. 24. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!