A kedves ateista embertársaink, miért nem bírják elviselni az őszinte véleményt, vagy azt, hogy valaki nem köszön meg valamit?
4 ateista emberen is észrevettem, hogy " nem rossz " véleményel kiakadnak! Vagy ha elfelejtjük megköszönni, vagy a lustaság miatt mindig megköszönni, akkor is kiakadnak az ateista embertársaink! De máskor amikor egy protestáns csoport hívő segített nekünk a táborban, nem akadtak ki, csak mert nem köszöntünk meg a segítséget...
Vajon mi az oka?
Meg tudnád fogalmazni értelmesen, mit is akarsz megkérdezni?
Mit jelent azt, hogy `"nem rossz " véleményel kiakadnak`????
Meg ezek szerint 4 ember alapján eldöntöd, milyenek az ateisták???
Mellesleg ha valaki segít, azt vallási és világnézeti szempottól függetlenül illik megköszönni, normális embereknél ez alap!
A kérdésedre ez a válasz röviden:
Hosszabban pedig egyáltalán nem érdekel az, hogy megköszönöd-e ha segítek vagy sem. Rendszerint nem azért segítek, hogy megköszönjék. De sok más ateista akiket ismerek sem reklamáltak még ha valaki nem köszönte meg nekik a segítséget. Annak ellenére, hogy bunkóság.
Ami az őszinte véleménynyilvánítást illeti szintén nem zavar. Lehet az a véleményed is felőlem, hogy egy galamb vagy.
"4 ateista emberen is észrevettem"
"Vajon mi az oka?"
Elég sok minden lehet vagy éppen, hogy kevés. Azonban az erősen valószínű, hogy a két füled között kéne keresned ennek az okát.
Ez nem kérdés, hanem gyűlöletkeltés egy általad erőltetetten célkeresztbe helyezett embercsoport ellen!
- Felterjesztettem a moderátornál törlésre!
További kellemes dühöngést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!