Lányok, titeket zavar ha titokban néz egy srác?
Figyelt kérdés
aug. 17. 12:12
1/8 anonim válasza:
Ha valóban titokban csinálja nem veszem észre,akkor miért zavarna?
2/8 anonim válasza:
Ha tudok róla, hogy valaki voyeurködik, igen, felcsesz. Megkeresem, és metró alá lököm.
3/8 anonim válasza:
Elég ellenmondásos a kérdés, és a mögöttes értékrend...
5/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen inditatásból néz 'titokban'..
A metrón néz, mert véletlen ugyanarra szálltunk fel és tetszem neki, flörtölni akar velem, csak nem veszem észre.
Vagy a lakásomba figyel engem távcsővel és szándékosan ugyanarra a metróra száll fel, mert már megfigyelt..
6/8 anonim válasza:
Fából vaskarika a kérdés.
Ha titokban nézed a lányt, akkor nem veszi észre, tehát nem is zavarhatja. Ha észrevette, onnantól már nem titokban nézed.
7/8 anonim válasza:
Amennyiben tényleg titokban csinálja, nem zavar. A gond akkor van, ha ezt feltűnően teszi, mert onnantól zavarba jövök, és a körülöttem lévő összes emberben képes vagyok szekunder szégyenérzetet ébreszteni.
8/8 anonim válasza:
Ha nem jön be, akkor igen. Nézegessen mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!