Van itt olyan fiú,de akár lány is,aki szőrösebb az átlagnál,a többiektől és cikizték,piszkálták emiatt?
Nem vagyok szőrösebb, csak hófehér a bőröm, a szőrszálaim pedig erős, korom fekete színűek. A hajam világos barna. Érdekes összhatás..
Alapból a dús fekete szemöldököm miatt is cikiztek, zaklattak, annyira hogy a végén kiszedtem az egészet és évekig felfestettem barnával. Nem hitte el senki hogy a fekete szemöldök az eredeti szemöldököm, a szemöldök nélküki felfestett vonalra viszont elhitték 🤡
Csak 28 évesen növesztettem ki újra.
Karon, lábon is borotváltam a szőrt már általános iskolában is. Tesi öltözőben látták hogy milyen feltűnő a fekete szőröm és jetinek meg mindenfélének hívtak.
Felnőtt korban nem jellemző? Dehogynem. Mondjuk már megtanultam visszaszólni. Pamela Anderson csöcsű férfiak szeretik megjegyezni hogy milyen fura a szőrös karom (néha elfelejtem leborotválni). Na amikor megemlítem a mellméretüket, nem is hozzák fel többet a szőr témát 🙂
Nekem a mellkasom volt már 12 évesen olyan szőrös, mint egyeseknek férfi korukban.
Kaptam rá megjegyzéseket, de nem különösebben foglalkoztam vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!