Ha egy ferfi letegez titeket nok, visszategezitek?
Figyelt kérdés
aug. 15. 14:24
1/5 anonim válasza:
Persze.
Ha csak - helyzet függvényében - nem tartom tahóságnak, és akkor látványosan megbántódok.
2/5 anonim válasza:
Nyilván, mégis miért magáznék olyat aki engem tegez? :D
3/5 anonim válasza:
személytől, helyzettől, kortól stb. függ.
4/5 anonim válasza:
Hát én most jöttem egy velem egykorúnak kinéző orvostól, aki tegezett, de egyszerűen nem bírtam visszategezni egy orvost. Másokat ált. vissza szoktam, kivéve ha autópilóta üzemmódban vagyok és automatikusan magázom búcsúzáskor is, mert találkozáskor is úgy kezdtem, csak ő közben letegezett, és a lajhár agyam nem bírta frissíteni a szoftvert :(
5/5 anonim válasza:
Igen fejlett arroganciàra utal a tegezèsre vàltàs kölcsönös beleegyezès nèlkül. Azonnal nyìlik a bicska.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!