Van mainstream-zombi a családodban, baráti körödben?
#28 "Értem. Baj, ha csak röhögök ezeken?"
Baj, mert ha te röhögsz azon hogy embereket ok nèlkül megvernek, akkor nagy esèllyel antiszociàlis szemèlyisêgzavarban szemvedsz, vagyis semmi helyed a tàrsadalomban, ha netàn hatalmi pozìciòt szereznèl akkor pedig kifejezetten kàros ès tàrsadalomellenes dolgokat vinnèl vèghez
"Aha két éve... Értem... Meg a 444... Értem. Baj, ha csak röhögök ezeken?"
Nem baj, de téged minősít. Ráadásul nagyon erősen. Kész tényeket linkeltem a kérdésedre, amelyeket ledegradálsz, semmibe veszel, ignorálsz, mert nem egyezik a világnézeteddel, nem illik a világképedbe. Hangyányit sem vagy nyitott és befogadó más gondolatokra, mint amik a fejedben élnek. Homofób és rasszista vagy, az ellenkezőjéről meggyőzni soha senki nem fog téged, megvannak a korlátaid, amiket nem vagy képes megugrani. Mindenkinek meg vannak a maga korlátai. Neked egy picit alacsonyabban vannak és sokkal több jutott belőlük, mint az átlag embernek. Nem baj az.
"Kész tényeket linkeltem a kérdésedre, amelyeket ledegradálsz, semmibe veszel, ignorálsz, mert nem egyezik a világnézeteddel, nem illik a világképedbe. Hangyányit sem vagy nyitott és befogadó más gondolatokra, mint amik a fejedben élnek."
Remek önjellemzés egy mainstream-birkától ( ugyains a te fajtád pont ezt csinálja mikor tényfeltáró cikkeket, videókat próbál megosztani vele az ember, ezért csak még viccesebb, hogy ezt így leírtad! :D)
Azért ugye te sem gondolod, h a 444 híreit "kész tény"-ként kell kezelni?!
Ennyire azért ne nézz már madárnak!
"Nem baj, de téged minősít"
Nem. Engem te minősítgetsz és bélyegzel épp a kommented végén, mégpedig elkoptatott, erejét vesztett frázisokkal. Ebből már tudom, hogy ballibernyák vagy mert ez az ő kedvelt (bár egyre kevésbé működő!) módszerük.
Nőjetek fel balosok, mert segghülyék vagytok! :D
15-ösnek!
Hogy lenne már a fideszes köztévé mainstream??????
Az egész Európa és még Amerika is magyar köztévé ellen beszél.....
Az a totális agyhalott kedves 15-ös, aki a magyar tévét hiszi mainstream-nek, ugyanis az egész mainstream EU média kritizálja a magyar médiát ugyanis....
38, ha a kérdező szerint a fideszes köztévé mainstream, akkor a kérdező tuti sem tud angolul.
A szót is valószínűleg a konteó oldalakról olvasta magyarul.
És kérdező, hogyan lehet Magyarországon balos médiát fogyasztani, amikor állítólag nincsen sajtószabadság????
Ha nincsen sajtószabadság, akkor a kormánypártot szapuló balos média nem is létezhetne....
Amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!