Találtam egy csomagot az utca végén, kieshetett a futár autójából. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Pár perce mikor jöttem haza, az utcánk elején megakadt a szemem egy kis méretű csomagon a földön, először azt hittem csak eldobott csomagolás, de utána láttam hogy dudorodik és nincs kibontva, így felvettem és hazahoztam.
Rajta van a név, cím, telefonszám. Express One csomag. Mit csináljak vele? Tegyem vissza oda ahol volt?
aug. 13. 13:27
11/13 A kérdező kommentje:
Mindenki megnyugodhat, visszajuttattuk a futárnak a csomagot akinek kiesett az autójából, bontatlanul, sértetlenül, pár óra késéssel.
#11 Igen, hazavittem, mert ha otthagyom akkor jó eséllyel valaki más veszi fel aki ellopja/kidobja/tönkreteszi, így meg sértetlenül visszakerült a futárhoz, így sem őt, sem a címzettet nem éri kár. Tíz Miatyánk megteszi vezeklésnek ezért a bűntettért amit elkövettem?
aug. 13. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!