Ha adtok borravalót Wolton, azt inkább készpénzben teszitek, vagy applikációban?
Amikor adtam, akkor az applikációban adtam.
De már teljesen leszoktam róla, nem adok. Fizetem a szállítási díjat meg a szolgáltatási díjat és kész. ( étteremben meg természetesen adok borravalót, de az más)
Az éttermek lezárt csomagolásban adják át a rendelést, rá tudsz nézni hogy sérült-e, és akkor nem veszed át. (De ha a mekiben éjszaka már a konyhán megforgatják a járólapon a hambit még az előkészítésnél, akkor gyárilag lesz vicces, az ellen úgysem véd.)
Az nem úgy van, hogy külön felhívják a figyelmet, hogy az appban jattolj és ne személyesen? Vagy az csak valami trükközés a jutalékokkal? Mindig ott adom, és senki nem tartotta még a markát.
"de félek, hogy így azt hiszik, nem kapnak, és beleköpnek."
Talán le kéne jönnöd erről a hülyék által terjesztett baromságról.
Már nem szoktam adni, drágult a szolgáltatás is, 10 perc futárkodásért minek adjak borvalót?
Ha valaki ezen kiakad, akkor minek válllalt azt a munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!