Találtam egy csomagot az utca végén, kieshetett a futár autójából. Mit csináljak vele?
Pár perce mikor jöttem haza, az utcánk elején megakadt a szemem egy kis méretű csomagon a földön, először azt hittem csak eldobott csomagolás, de utána láttam hogy dudorodik és nincs kibontva, így felvettem és hazahoztam.
Rajta van a név, cím, telefonszám. Express One csomag. Mit csináljak vele? Tegyem vissza oda ahol volt?
Ja én nem akarok idegenekkel telefonálni, telefonfóbiám van, csak családtagokkal tudok feszengés nélkül beszélni telefonon, még egy pizzát rendelni is stresszes nekem.
Akkor visszaviszem oda ahol találtam, az lesz a legjobb szerintem. Hátha megtalálja a futár.
Te jó ég. Hány éves vagy?
Egy 10 éves viselkedik így.
#5:
Nem a tied, de azért felvetted a földről és hazavitted...istenem, én komolyan nem akarok ezen a bolygón élni tovább...🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!