Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki jobban szeret csomagpontra...

Aki jobban szeret csomagpontra rendelni, mint címre (otthon, vagy munkahely), melyik a főbb oka?

Figyelt kérdés
Nekem mindkettő, amit konkrétan a válaszokban írtam.

2023. nov. 22. 15:28
A kérdező szavazást indított:
Nem szeretek a futárra várni (jó eséllyel akkor jön, amikor vécén, vagy fürdőszobában vagyok, vagy bármikor, amikor rossz az időzítés).
Nem akarom, hogy (mindig) lássák, mit hoznak nekem.
Egyéb ok(ok).
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Azt miért nem írtad be 4. lehetőségnek, hogy azért, mert marhára nem tudok mindig otthon lenni csomagra várva.
2023. nov. 22. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább az, hogy nem akarok egész nap a futárra várni, nem is mindig vagyok otthon, plusz én elég antiszoc is vagyok, nincs kedvem a kötelező bájcsevejhez. Sokkal egyszerűbb akkor odamenni a csomagért amikor én akarom és ráérek
2023. nov. 22. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert amikor szállítanának, akkor nem nem vagyok otthon, éjjel meg hiába vagyok a lakásomban, nem szállít ki senki semmit.
2023. nov. 22. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokkal olcsóbb csomagpontra rendelni, mint házhoz szállítani. Plusz azért elég macerás, hogy hova rendeljem, hogy munkahelyre, vagy otthonra, így a csomagpont sokkal egyszerűbb.
2023. nov. 22. 15:43
 5/10 Shaddark ***** válasza:
100%

- Mert nem kell otthon lennem várni a futárt.

- Mert olcsóbb. Sokkal.

- Mert egyszerűbb feladni.

- Mert Gizikepostawomen1890 nem köt bele feladáskor hogy milyen anyagú, formájú, szakító szilárdságú, méretű, vastagságú acéldróttal kötöttem át a csomagot. És abba sem hogy mennyi szabad elektronja van a csomagoló anyagnak.

- Mert össze tudom kötni akár egy vásárlással is, így nem megy kárba az idő amit a csomag felvételéért vagy leadásáért áldozok be.

- Mert kapok sms-t, emailt róla hogy jönni, fog, megérkezett. Nem az van mint a postán hogy 3 hónap múlva kiderül hogy nem voltam otthon és visszavitték a csomagot, amit amúgy meg se próbáltak kihozni. (Futár cégekre nem vonatkozik)

- Mert a postai házhoz szállítás sokszor annyit jelent hogy valaki bedob egy cetlit hogy menjek érte. Így azért is el kell menni, de mivel elvben házhoz szállítás, ezért kétszer annyiba kerül mint a másik amiért szintén el kell menni. (Futár cégekre ez sem vonatkozik)

2023. nov. 22. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem kerek hszhozszallitast,mert:

-a futar felhiv -ez zavar

Ha nem veszem fel nekem kell hivogatni

-csak aznap reggel mondjsk meg hany korul jon. Ez is gaz. Aznap mar nem tudom ujratervezni a napom.

-egyszeruen idegesito.

A csomagpontban nem hivogat senki. Egy uzit kapok es akkor olvasom,amikor nekem jo. Akkor megyek,amikor raerek. Nem surgetnek.

2023. nov. 22. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A személytelenség sokkal jobb megoldás.
2023. nov. 22. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölök a futárra várni. Ilyenkor azt érzem, hogy folyamatosan készen kell állnom, ami frusztrál. A csomagpont 200 méterre van tőlünk, nagyon kényelmesen elsétálok, ha épp rendeltem valamit. Mindössze ennyi az oka.
2023. nov. 22. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudom előre, melyik nap és mikor jön a futár, így nem tudom, hová rendeljek, otthonra, vagy a munkahelyemre.
2023. nov. 22. 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

- nem vagyok otthon

- otthon vagyok, de utálok várni

- akadt már, hogy ellopták valaki csomagját, aztán rendőrségi ügy lett belőle

- nem tudom, épp aktuálisan aznap hol tartózkodom, főleg, mivel nincs pontos idősáv, sőt, néha csak: tól-ig dátum, ami kevés

2023. nov. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!