Aki jobban szeret csomagpontra rendelni, mint címre (otthon, vagy munkahely), melyik a főbb oka?
- Mert nem kell otthon lennem várni a futárt.
- Mert olcsóbb. Sokkal.
- Mert egyszerűbb feladni.
- Mert Gizikepostawomen1890 nem köt bele feladáskor hogy milyen anyagú, formájú, szakító szilárdságú, méretű, vastagságú acéldróttal kötöttem át a csomagot. És abba sem hogy mennyi szabad elektronja van a csomagoló anyagnak.
- Mert össze tudom kötni akár egy vásárlással is, így nem megy kárba az idő amit a csomag felvételéért vagy leadásáért áldozok be.
- Mert kapok sms-t, emailt róla hogy jönni, fog, megérkezett. Nem az van mint a postán hogy 3 hónap múlva kiderül hogy nem voltam otthon és visszavitték a csomagot, amit amúgy meg se próbáltak kihozni. (Futár cégekre nem vonatkozik)
- Mert a postai házhoz szállítás sokszor annyit jelent hogy valaki bedob egy cetlit hogy menjek érte. Így azért is el kell menni, de mivel elvben házhoz szállítás, ezért kétszer annyiba kerül mint a másik amiért szintén el kell menni. (Futár cégekre ez sem vonatkozik)
Azert nem kerek hszhozszallitast,mert:
-a futar felhiv -ez zavar
Ha nem veszem fel nekem kell hivogatni
-csak aznap reggel mondjsk meg hany korul jon. Ez is gaz. Aznap mar nem tudom ujratervezni a napom.
-egyszeruen idegesito.
A csomagpontban nem hivogat senki. Egy uzit kapok es akkor olvasom,amikor nekem jo. Akkor megyek,amikor raerek. Nem surgetnek.
- nem vagyok otthon
- otthon vagyok, de utálok várni
- akadt már, hogy ellopták valaki csomagját, aztán rendőrségi ügy lett belőle
- nem tudom, épp aktuálisan aznap hol tartózkodom, főleg, mivel nincs pontos idősáv, sőt, néha csak: tól-ig dátum, ami kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!