Ha plazmaafas elotti nap nem iszok annyit amennyit kellene, es aznap semmit nem iszok, ez miert baj? Mehetek igy is?
Figyelt kérdés
Mennem kellene mert nincs penzem, de tegnap nem ittam tul sokat mert dolgom volt, es ha iszok 5percenkent kell mosdoba mennem.
Ma meg egyaltalan nem ittam.
Azt mondtak a centrumba az aszisztensek hogy inni kell még aznap is 3 litert de az rengeteg..
Lesz bajom igy hogy nem ittam?
Tegnap max 1 litert ittam de ma egyaltalan semmit.
Elso plazmaadasom lenne.
Mikor ott voltam eppen beszeltek plazmaadok hogy egy embernek szet kellett szednie a gepet amin adta a plazmat, mert valami baj volt azert mert nem ivott eleget..
Ti mit tudtok errol?
aug. 13. 11:21
1/2 anonim válasza:
Ha nem ittál elég folyadékot plazmaadás előtt, akkor rosszul lehetsz a plazmaadástól, vagy lehet, hogy nem is fogják tudni levenni a plazmát. Szóval igen, sajnos lehet bajod ettől.
2/2 anonim válasza:
Sűrű lesz a véred nem folyik és leáll a gép, meg el is szédülhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!