A repont automata bolti utalványa meddig érvényes, ha nem aznap vásárolom le? És csak abban a boltban érvényes, amelyik automata kiadta?
Figyelt kérdés
júl. 30. 15:06
1/4 anonim válasza:
Rajta van az utalványon meddig és hol érvényes. Egyébként fél évig beválthatod, és bármelyik üzlet hálózatban ahol beváltottad. Pl.: ha a Lidl-ben akkor az ország bármelyik üzletében beválthatod, vagy ha Tesco-ba akkor ugyanúgy bármelyik tescoba ami van az országban és így tovább.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de én nem láttam ráírva, ezért ez most hasznos információ volt.
júl. 30. 15:33
3/4 anonim válasza:
A gép által kiadott papír közepe táján írták rá, azt hiszem, hogy a kiadás napjától számítva 6 hónapig le lehet vásárolni az adott bolthálózat bármelyik boltjában.
Tény, hogy kicsit jobban is kiemelhették volna ezt az infót.
4/4 anonim válasza:
Még nem próbáltam, ezt előrebocsátom.
De a mi falunkban a kis spar melletti automatánál kinn van egy tábla, hogy csak az aznapi kupont váltják be, készpénzre nem váltják, és nem is adnak vissza belőle készpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!