1/10 anonim válasza:
Én csak most tudtam meg ki ez. Nem tudom mennyire van megjátszva a műsor de amit Pesten letolt az gáz volt és a követő is azok, akik bálványozzák őt.
2/10 anonim válasza:
A 107-es IQ meglepett. Magàhoz képest jól teljesített. Amúgy mikor magyarorszàgra jött arànylag magàhoz képest kultúràltan és tisztelettudóan viselkedett. Lassan kezd megérni. Még pàr év és eljut egy 10 éves szintjére. Én hiszek benne.
3/10 anonim válasza:
Mondjuk amit az étteremben leművelt az nem csak gáz, hanem k.rva gáz volt. Majomkodjon, nem zavar, de amikor mások kárára csinálja, na az gáz. Főleg hogy a testőrei miatt érinthetetlen. Feltételezem egyedül nem lenne ekkora szája és kiverték volna a fogát is. Az is gáz, hogy a manager nem engedte fizetni, csak mert ő az aki, mintha bármi értéket is le tett volna az asztalra. Egyre inkább kezd kifordulni ez a társadalom önmagából, ez a legszomorúbb az egészben.
5/10 anonim válasza:
Hat mondjuk a kiscsajok komaljak, ugyhogy valamit azert tud a srac.
40F incel
6/10 anonim válasza:
Emberek, ne már :D Ez egy Showműsor, emberünk kamerán kívül nem ilyen. A műsor miatt ilyen, nem azért mert lelkileg 10 éves :D Meg amikor itt volt akkor is adományozott csomó pénzt helyeken, ahol járt.
7/10 anonim válasza:
Nem is emlékszem hány millió követője van, egyik legismertebb youtuber meg streamer. A műsoraiban nyilván megjátssza magát, ha nem forog a kamera ezer százalék, hogy nem ilyen.
Egyébként annyi pénzért én is bevállalnám ezt simán, hogy így majomkodok. A pénz beszél.
8/10 anonim válasza:
Hányhatnékom van az eféle viselkedéstől. Hidegen hagy, hogy otthon a 4 fal között milyen egyedül, vagy hogy mi történik a lelkivilágában. Kell egyfafjta személyiségtorzulás ahhoz, hogy valaki egy ilyen perszónát kreáljon.
Az mondjuk jobban zavar, hogy erre van igény. Mert azt értem, hogy neki ezt megéri, de a nézőinek...?
9/10 anonim válasza:
Átlag feketét ilyen viselkedésért simán csak lelőnék még a saját országában is.
10/10 anonim válasza:
Én is csak a magyarországi látogatása után hallottam róla először, nem tiktokozok + youtube-on se került elém. Nyilván látszik hogy egy átlagos amcsi néger srác aki rájátszik nagyon a dolgokra a nézettségért. Szerintem inkább őt is a tiktok, gaming/fortnite meg az állandó Ronaldozás húzta fel, ebből is látszik az óriási gyerek közönség, a srácnak nyilván volt annyi esze hogy mainstream-et tol egyfolytába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!