Mi a véleményed erről a jelenségről?
1-es
Én leírtam egy jelenséget ,amit én láttam olykor tapasztaltam elsősorban munkahelyen ,de láttam iskolában is.
Most ettől konkrétabban hová írjam?!
Melyik részlete nem világos?!
"Most ettől konkrétabban hová írjam?!"
Ennél csak konkrétabban lehet, mert eddig pont konkrétumot nem írtál, csak általánosságokat. Azt is elég zavarosan.
Most ti milyen konkrétumokat vártok tőlem?!
Mert nem értem!
Akkor válaszolóknak:
Arra kíváncsi mikor valaki felfelé nyal, lefelé rúg. Kinéznek maguknak 1 - vagy több - embert, akik a hierarchiában alattuk vannak, azzal szemétkednek, szivatják, nem hagyják létezni, viszont a felettük állónak meg fényesre nyalják a hátsóját. Felette álló pedig lehet papíron vele azonos pozícióban is, de mivel ugye tartanak tőle, felettük van a táplálékláncban, ezért megy a seggnyali.
Amúgy kérdező, undorító, de sajna így működik a világ. Mindenki felett áll valaki aki cseszegeti, ő pedig cseszegeti az alatta lévőt, az meg azt aki alatta van és így tovább... Erre mondják a pszichomókusok, hogy minden bántalmazó előbb áldozat volt.
9-es
Köszi a válaszodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!