Kiket utáltok inkább? Az angolokat vagy az amerikaiakat?
Figyelt kérdés
Angolokat inkább a nagyképűségük, lenéző stílusuk miatt szokás utálni, az amerikaiakat pedig inkább a tudatlanságuk, a hülye viselkedésük miatt.aug. 12. 22:43
12/29 anonim válasza:
Na vissszajött az angolfób kérdező. Ő is évek óta visszatérő vendég az oldalunkon.
13/29 anonim válasza:
A magyarokat. Talán jobbak? Kétlem. Talán minden minden angol nagyképú és minden amerikai tudatlan?
14/29 anonim válasza:
Soha egy angol és soha egy amerikai nem bántott meg engem. Én nem utálom őket.
Butaság egy nemzetet utálni valamiért.
15/29 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket feltevő és érzésű magyarokat !
Csak az ilyen embert mint te foglalkoztat ilyen buta kérdés.
Az a baj , hogy sok ilyen van.
16/29 anonim válasza:
Magyarokat igen, a többi népet nem...
17/29 anonim válasza:
Egyiket sem utálom. Aki komplett nemzeteket utál, annak valami baj van a fejében.
18/29 anonim válasza:
Te beteg vagy, vaami utalat szindromaban szenvedsz. Voltam az US-ben 2 honapot, angliaban 20 evet, kifejezetten szeretem oket
19/29 Szolovjov válasza:
Hát elég nehéz választani közülük. Mindkettő az ellenségünk volt a háborúban is, most meg az USA nem hagyja békében élni Európát.
20/29 anonim válasza:
Azt nem értem, miért kell teljes nemzeteket utálni? Mindenhol vannak problémás egyének, országtól függetlenül, de ezt a fajta utálatot ráhúzni egy egész nemzetre azért elég meredek dolog. Főleg ilyen általánosítgatások mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!