Az alacsony pasikat miért gúnyolja mindenki?
Figyelt kérdés
Átlagos termetű és magas pasik, valamint minden nő céltáblája az alacsony férfi, akin büntetlenül lehet röhögni és gúnyolódni.
A nyomorult törpékkel senki sem szolidáris. :(
aug. 11. 23:33
11/17 A kérdező kommentje:
1#
Hol kéne röhögni?
aug. 12. 05:46
12/17 A kérdező kommentje:
2#
Leginkább a nők aláznak meg, régóta, sorozatosan.
aug. 12. 05:48
13/17 A kérdező kommentje:
9#
Tudom, szánalmas vagyok mert nem nőttem elég magasra a nők szerint.
Ha azt hiszed, hogy most fú de megsértesz akkor nagyon tévedsz: már megszoktam régen, hogy emiatt csesztetnek.
aug. 12. 05:51
14/17 anonim válasza:
A gúnyolás meg az elvárás az nem ugyanaz. Tényleg sok nőnek számít a magasság, de ettől még nem gúnyolják ki azt, aki alacsonyabb. Simán csak ignorálják. És nem azért gondolnak szánalmasnak egyes emberek, mert alacsony vagy, hanem mert azt hiszed, hogy ez az oka annak, hogy senkinek sem kellesz meg... Pedig azzal van a baj, hogy torzítasz és mindent az alacsonyságodra fogsz, pedig a viselkedéseddel van a probléma...
15/17 anonim válasza:
De most mi számít alacsonynak? Nekem mindig is az volt a fontos, hogy az adott férfi magasabb legyen tőlem, hacsak egy kicsit is. És 162cm vagyok. A párom 178cm. Tökéletesen megfelel. Nézz körbe az utcán, szerinted hány kosárlabdás méretű egyén tartózkodik?
Szerinted mindeki 180-190cm odakinn?
16/17 anonim válasza:
Egy év dwarfmaxxing és te leszel a legjobb kovàcs a környéken.
17/17 anonim válasza:
Én 158 centis nőként senkit se gúnyolok aki alacsony. Bár más tulajdonságokkal rendelkező embereket sem gúnyolok, mert nem vagyok ennyire unintelligens :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!