Mit lehet csinálni egy családtaggal, aki koldusnak néz?
Figyelt kérdés
A szituáció, hogy csomagokat küld nekem ilyen dolgokkal, hogy konzerv, pudingpor..
Elmegyünk a boltba, vesz magának pár dolgot majd nálam leteszi a földre a sarokba, hogy nekem "adja" pl. csokiszelet, tej stb.
Nem tudom megmagyarázni miért, de nekem ez rendkívül rosszul esik, nagyon ideges vagyok tőle. Mintha koldus lennék, pedig nem vagyok az. Dolgozom, jó bevételem van, sosem panaszkodtam (okom sincs rá).
aug. 11. 20:47
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, én elfogadnám aztán annyi, nincsenek anyagi gondjaim, de ha neki ez jó, akkor adjon. Van aki így fejezi ki a szeretetét.
2/3 anonim válasza:
Nekem papám mindig azt mondta hogyha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el :D Fogadd el és örülj neki hogy kaptál valamit
3/3 anonim válasza:
2
Nekem nagymamám mondta ezt. És igaza volt.
Amugy gondolom idős az a rokonod. Sokuknak szokása ez szerintem aranyos. Hagyd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!