Miért szeret sok ember összeboronálni másokat?
Figyelt kérdés
jún. 23. 16:15
1/5 anonim válasza:
mert unatkoznak. nincs senkijük, és azt hiszik hogy a másik is kapcsolatra vágyik éppen, csak mert nekik nincs senkijük
2/5 anonim válasza:
Mert a tevékenység azt az illúziót nyújtja, hogy ők irányítják az élet dolgait. Ráadásul kockázatmentesen, hiszen a következményeket nem nekik kell viselni.
3/5 anonim válasza:
Unaloműzés, esetleg saját akarat ráerőltetése a másikra. Azt hiszik, ezzel jót tesznek a másiknak, hogy ők is kapcsolatra vágynak, hogy ők ketten "biztosan összeillenek, mert pont ilyen társat keresnek".
4/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy olyan ördögi lenne ez a dolog, mint amilyennek előttem lefestik.
Szerintem egyszerűen tényleg azt gondolják, hogy összeillenének a másikkal, és szeretnének segíteni. Persze gondolom, jó érzés is lehet a boronálónak is, ha esetleg sikerül összehozni 2 embert, de nem gondolnám, hogy ez a fő motiváció.
5/5 anonim válasza:
Engem is össze
boronálhatnátok valakivel azért segítenek össze boronálni mert jól esik segíteni a másik emberen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!