Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor meglátjátok, hogy nem...

Amikor meglátjátok, hogy nem ti nyertetek a lottón, ti is kb gyűlölni kezditek a világot, az életeteket, mindent, mert indul a pokol újra, a mókuskerék, a güri?

Figyelt kérdés
aug. 11. 18:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem veszek lottót. Utoljára kb. 3 éve vettem, azelőtt utoljára vagy 5 éve... nem költöm ilyesmire a pénzem.
aug. 11. 19:03
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Minek lottózol? Egy csomó pénzt meg tudsz spórolni, ha nem költöd ilyen teljesen felesleges dolgokra a pénzedet.
aug. 11. 19:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 11. 19:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 11. 19:09
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Mert a lottó megvétele és a nyerő számok kihirdetése között mi történik? Akkor leáll a mókuskerék, vége a pokolnak, a gürinek?
aug. 11. 19:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyűlölöm a világot, ha nem nyerek lottó játékon, mert tisztában vagyok a kockázattal és az esélyeimmel, de ha nem játszom néhány tipposzlopot, akkor nulla marad az esélyem a tízmilliomodik csekély esély helyett.

Nem minden a pénz. Fontos eszköze annak, hogy az ember meg tudjon élni eseményeket vagy egy színvonalat, de még sem minden.

Elmehetek például a többmilliárdos nyereményemmel a pokolba, ha nincs egy őszinte barátom, szövetségesem vagy az összes pénzemet a saját orvosi ellátásomra, leszármazottjaim, felmenői temetésére költöm.

aug. 11. 19:11
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező imádja ezeket a drámai kérdéseket:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1263..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Ha eltelt ennyi év és még mindig pokol, lett volna időd fejlődni és váltani. Nem csak a neten hőbörögni.

aug. 11. 19:14
 8/15 Justinianus ***** válasza:
85%
Nem, én együtt örültem azzal is, aki megnyerte a hatmilliárdot.
aug. 11. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Mivel tudni lehet, hogy ma már ez is nagy kamureg-téma, így nem érdekel. Kevésbé lottózok, de ha igen, akkor sem nyerek. Nyerje valaki, akinek eddig is sok volt.
aug. 11. 19:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem.
aug. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!