1/19 anonim válasza:
Nem.
De sajnos ez a működési mechanizmus nagyon meg fogja nehezíteni az életed.
3/19 anonim válasza:
Nem. Felnőttnek számítasz. Nem ifjúnak már. De öreg nem vagy. Majd 45 évesen középkorú leszel, 60 felett meg majd öreg
4/19 anonim válasza:
Nem. Az, hogy 30 évesen ezt nem tudod magadtól eldönteni, azt mutatja, eléggé éretlen vagy még.
5/19 A kérdező kommentje:
És sajnos semmit sem értem el az életben, és bármilyen furcsa sosem voltak barátaim
aug. 11. 08:24
6/19 anonim válasza:
A középiskolások között öregnek, a nyugdíjasok között fiatalnak szamítasz. Minden csak viszonyítás kérdése.
Hogy öregnek vagy fiatalnak érzed magad, az csak tőled függ.
7/19 A kérdező kommentje:
A középiskolások kapják be, utálok őket
aug. 11. 08:25
8/19 anonim válasza:
1-es vagyok.
Erről beszélek. Van ott más is. Ennek nem az az oka, hogy 30 éves vagy.
Én 36 évesen értékeltem át az életemet, elkezdtem az önismeretet, saját élményen alapulva, nem könyvekből.
Barátok most sincsenek, egyszerűen 10 emberből 9,5 mérgező számomra.
Szerencsére a mikrokörnyezetemben van 1-2 ember, akivel ugyanazt a valóságot látjuk. Nem is kell több. Mert ha szétnézek a világban, ez az 1-2 is nagyon nagy kincs, és alig tudja pár ember elmondani magáról, hogy van neki.
9/19 anonim válasza:
Nem vagy öreg. Ha pedig az a baj, hogy semmit sem értél el, mint írod, hát akkor tegyél érte. Miben vagy jó? Mit szeretsz csinálni? Mihez értesz? Keresd meg ezekre a választ. Pl. ha jól tudsz írni, írhatsz könyvet, amit ki lehet adni. Ha tudsz rajzolni, lehetnek kiállításaid. De a munkahelyeden is lehetsz sikeres: előléptetés, hónap dolgozója cím, stb.
10/19 anonim válasza:
Nem baj ha még találtad meg a célodat, nem vagy elkésve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!