Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha harmincas...

Mit csináljak, ha harmincas éveimben járok, de le vagyok maradva a kortársaimhoz képest?

Figyelt kérdés
Szinte mindegyik volt osztálytársam házasságban él, és gyerekeik vannak. De amúgy ők már a húszas éveikben szültek. Még az exemnek is már a 3. gyereke született meg, míg nekem azóta sincs semmim. Van párom, de nem haladunk olyan könnyedén, mint mások. Mások szinte egyből teherbe esnek, alig pár hónap után, és mégis csodás a párkapcsolatuk.
aug. 10. 22:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalom, nem vagy elkésve :)

Valaki később találja meg a célját, és ne hasonlítsd magad hozzájuk

aug. 10. 22:53
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
52%
Felmerül a kérdés: fontos ez egyàltalàn?
aug. 10. 22:54
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
10 év múlva 80% elválik és a stressz tönkre teszi az életüket
aug. 10. 22:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Úgy se válnak el soha.
aug. 10. 22:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a válasz: ne hasonlítsd magad másokhoz! 👀
aug. 10. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Jól írják a többiek, tényleg nem szabad másokhoz hasonlítanod magad. Csak a jéghegy csúcsát látod, a közösségi oldalakra mindenki dicsekedni jár, nem pedig panaszkodni. Nem tudhatod, mennyi lemondás és áldozat van amögött, hogy most hol tartanak, másrészt lehet, az élet másik területén te tartasz előrébb. Tégy magadnak egy szívességet és ne idegeld ki magad ilyen jelentéktelen dolgok miatt! :)
aug. 10. 23:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Pont nemrég tudtam meg, hogy a dédnagymamám a nagyszülőmet 40 fölött szülte. Innentől kezdve én sem aggódom.

Én is azt veszem észre, hogy akikkel egyetemen voltam, ott már van gyerek vagy házasok.

Én meg nem. Ha jön egy férfi, az is csak egy alkalomra akar engem vagy kiderül rola, hogy meleg. Ez csak azért frusztráló, mert már én is inkább valami tartós kapcsolatot keresek, de eröltetni semmiképp sem akarom, mert belerohanni se szeretnék egy házasságba, ahol elunjuk egymást a férjemmel pár év után, de nem tudunk elszakadni, mert bejött a kéobe a gyerek.

aug. 10. 23:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Amúgy a sok gyerekgyűlölő kérdés közül az egyik alatt írt őszintén egy 35 éves apuka és ő leírta, hogy pontosan hogy éli meg ezt az egészet. Ebben igaza van annak, aki a közösségi oldalakról írt, mert mi tényleg csak annyit látunk, amit mások az orrunkra akarnak kötni, de nem kapunk teljes képet.
aug. 10. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Tessék, itt a 86-os kommentelő az. :) Érdemes elolvasnod, kérdező. https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1266..
aug. 10. 23:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó nagy baromság ez a 86os kommentelo. Nem mindenkinek elhízott, zrikalo felesége van. A másik, ez egy pancser már a leírásból is. Az én férjemnek 20 évvel fiatalabb felesége van, aki 53 kg, 174 cm, 5 éves gyerek anyja. Aki imádja az apját, okos, értelmes, humoros gyerek, már most. Dolgozok, tanulok, anyagi biztonságomat magamnak teremtettem elő. Nem zrikalom, hanem szexi cuccokkal várom, igaz miután a kicsi elaludt akkor tudok neki esni, de ez minden nap így van. Vagy megvar míg jövök munkából és még a mamánál van. Szóval nem mindenkinek szar az élete akinek gyereke van, családja, házassága..
aug. 11. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!