Az "aranyásókat" miért ítéli el annyira a modern társadalom?
Főleg, a férfiak szokták elítélni őket.Véleményem szerint, csak irigységből.
Nekem is mondta anyukám mindig,hogy doktor alá ne adjam.Aláadtam, de a férjemmel bőven tudunk olyan egzisztenciát teremteni, mint egy orvoscsalád vagy ügyvéd dinasztia.Neki villamosmérnökként egy igaz jól menő, komoly vállalkozása van.Bár, már a kettőnké gyakorlatilag.
Mondhatni,hogy egy nőnek ösztönös,hogy a lehető legjobb párt találja magának és leendő gyerekeinek.
Én nem tartom magam butának, egyetemet végeztem, manapság nem rúgsz labdába a munkaerőpiacon diploma nélkül.De, azért egy vállalkozás, az visz mindent, mint a piros hetes.
"Nekem is mondta anyukám mindig,hogy doktor alá ne adjam"
Csajszi..Renner Erika sem adta Doktor alá, és látod mi lett a vége.
Másodrészt, az új munkahelyemen a férfi futár kollégámnak a párja körmösként, kisvállalkozóként megkeresi a havi 1-1.2 milliót nő létére, míg a kollégám nagyjából a felét. Szeretik egymást, és ezért vannak együtt, nem a szájbab.szott pénz miatt, mint egyesek.
Végül, azért kíváncsi vagyok, hogy Neked mi közöd van a férjed vállalkozásához?
Várom a válaszod, akár privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!