Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az "aranyásókat" miért ítéli...

Az "aranyásókat" miért ítéli el annyira a modern társadalom?

Figyelt kérdés

Főleg, a férfiak szokták elítélni őket.Véleményem szerint, csak irigységből.

Nekem is mondta anyukám mindig,hogy doktor alá ne adjam.Aláadtam, de a férjemmel bőven tudunk olyan egzisztenciát teremteni, mint egy orvoscsalád vagy ügyvéd dinasztia.Neki villamosmérnökként egy igaz jól menő, komoly vállalkozása van.Bár, már a kettőnké gyakorlatilag.

Mondhatni,hogy egy nőnek ösztönös,hogy a lehető legjobb párt találja magának és leendő gyerekeinek.

Én nem tartom magam butának, egyetemet végeztem, manapság nem rúgsz labdába a munkaerőpiacon diploma nélkül.De, azért egy vállalkozás, az visz mindent, mint a piros hetes.

aug. 10. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert nem veszi el senki ergo nem kell senkinek..ebből meg jön a többi.
aug. 10. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert piócák, számukra a pénz a legfontosabb. Gusztustalan.
aug. 11. 02:05
 13/13 anonim válasza:

"Nekem is mondta anyukám mindig,hogy doktor alá ne adjam"

Csajszi..Renner Erika sem adta Doktor alá, és látod mi lett a vége.

Másodrészt, az új munkahelyemen a férfi futár kollégámnak a párja körmösként, kisvállalkozóként megkeresi a havi 1-1.2 milliót nő létére, míg a kollégám nagyjából a felét. Szeretik egymást, és ezért vannak együtt, nem a szájbab.szott pénz miatt, mint egyesek.

Végül, azért kíváncsi vagyok, hogy Neked mi közöd van a férjed vállalkozásához?

Várom a válaszod, akár privátban

nov. 19. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!