Gonosz vagyok, hogy ezt megtettem?
Figyelt kérdés
A barátom megtiltotta hogy új barátaim legyenek vagy tartsam a kapcsolatot a régi ellenkező nemű barátaimmal.
Bosszúból egyik este felhívtam az összes srác haveromat és elmentem velük bulizni, csak fiú társasággal. A barátomat nem hívtam.
aug. 9. 07:39
1/9 anonim válasza:
Inkább csak buta és gyerekes :D
Látszik, hogy komolytalan kislány vagy még, de a barátod is betegesen féltékeny, szóval 2 hülye jól kiegészíti egymást, bár nem lesztek okosabbak sajnos, mint a példa is mutatja.
2/9 anonim válasza:
Én a helyében nem megtiltottam volna, hanem össze se jöttem volna veled. Már az is fura, hogy te csak pasikkal lógsz. Amúgy meg leközelebb mi lesz. Csak azért meg is csalod mindegyikkel?
3/9 anonim válasza:
A 2-es válaszolónak igaza van. Gyerekes butaság amit csináltok.
4/9 anonim válasza:
Ilyen, amikor két traumatizált tini összeáll.
5/9 Antiszociális lény válasza:
Gyerekes vagy, de az lenne a legjobb, ha nem lennél hosszú távon ilyen kontroll mániás barommal együtt.
6/9 anonim válasza:
A barátod betegesen féltékeny és kontroll mániás. De te meg elég gyerekes vagy hogy bosszúból ezt csináltad.
7/9 anonim válasza:
Szerintem megérdemelte, jó esetben veszi a lapot. Ha nem, akkor ülj le vele ezt megbeszélni. Ha továbbra is féltékenykedik, hagyd ott, mert később még több dologban akar majd korlátozni
8/9 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel; a barátod erősen féltékeny, kontrollmániás, te pedig nagyon gyerekes, éretlen.
9/9 anonim válasza:
Gonosz éppen nem vagy, de hogy nem vagy szerelmes, az is biztos.
Neked a mostani barát, /te is így mondtad/, az valóban csak barát, és nem szerelem, mert nem ő a legfontosabb, hanem a régi léhűtő slepped.
Ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!