Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok, hogy ezt...

Gonosz vagyok, hogy ezt megtettem?

Figyelt kérdés

A barátom megtiltotta hogy új barátaim legyenek vagy tartsam a kapcsolatot a régi ellenkező nemű barátaimmal.

Bosszúból egyik este felhívtam az összes srác haveromat és elmentem velük bulizni, csak fiú társasággal. A barátomat nem hívtam.

aug. 9. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Inkább csak buta és gyerekes :D

Látszik, hogy komolytalan kislány vagy még, de a barátod is betegesen féltékeny, szóval 2 hülye jól kiegészíti egymást, bár nem lesztek okosabbak sajnos, mint a példa is mutatja.

aug. 9. 07:44
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Én a helyében nem megtiltottam volna, hanem össze se jöttem volna veled. Már az is fura, hogy te csak pasikkal lógsz. Amúgy meg leközelebb mi lesz. Csak azért meg is csalod mindegyikkel?
aug. 9. 07:50
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
A 2-es válaszolónak igaza van. Gyerekes butaság amit csináltok.
aug. 9. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen, amikor két traumatizált tini összeáll.
aug. 9. 08:01
 5/9 Antiszociális lény ***** válasza:
64%
Gyerekes vagy, de az lenne a legjobb, ha nem lennél hosszú távon ilyen kontroll mániás barommal együtt.
aug. 9. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
A barátod betegesen féltékeny és kontroll mániás. De te meg elég gyerekes vagy hogy bosszúból ezt csináltad.
aug. 9. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem megérdemelte, jó esetben veszi a lapot. Ha nem, akkor ülj le vele ezt megbeszélni. Ha továbbra is féltékenykedik, hagyd ott, mert később még több dologban akar majd korlátozni
aug. 9. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek a többiekkel; a barátod erősen féltékeny, kontrollmániás, te pedig nagyon gyerekes, éretlen.
aug. 9. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Gonosz éppen nem vagy, de hogy nem vagy szerelmes, az is biztos.

Neked a mostani barát, /te is így mondtad/, az valóban csak barát, és nem szerelem, mert nem ő a legfontosabb, hanem a régi léhűtő slepped.

Ez ennyire egyszerű.

aug. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!