Mit tegyek ha nagyon hiányzik 1 személy és nem tudom kiverni a fejemből?(Hosszú kifejtős kérdés)
Sziasztok. Szóval van 1 személy és állandóan rá gondolok. Benne van az álmaimba is és utána mindig felkelek. Nem tudom őt elfelejteni pedig el kéne mert már ő tovább lépett legalább is azt hiszem mert hiába írok neki nem válaszol. Röviden az történt,hogy tavaly ismertem meg itt gyakorin. Én 1 éve nagyon rosszul voltam és gyakran gondoltam arra,hogy megöljem magam. Ő írt privit és sokat beszéltünk meg olyanokat mondott mint az előtt senki. Aztán egy idő után kezdett furán viselkedni megakarta tudni azt hogy hol lakom pontosan és a családtagjaimról akart képeket akiket nem talált meg a neten. Meg rólam nézegetett a suli oldalán képeket. 1x kiszedte belőlem hova járok suliba nyilván nem kellett volna elmondani. Meg csinált ilyen kamu chates képet, hogy rá írt a testvéremre. Én meg megijedtem. Aztán ezeket én benyeltem neki elnéztem mert szerettem. Aztán találkoztunk volna de nekem buszozni kellett volna valahova és ő mondta,hogy kocsiba kéne szállni úgy gyorsabb meg jobb. Én erre nemet mondtam mert nem merek első talin más kocsijába szállni. Neki ez nem tetszett. Meg akart nekem ajándékot venni meg alkoholt is amire azt mondta,hogy jobban érezzem magam és elfelejtsem a problémáim. Úgy,hogy az előtt azt mondta nem szeretné ha kárt tennék magamba meg ilyenek. Aztán végül lemondtam a talit mert féltem és bizonytalan voltam. Aztán ő összeveszett velem emiatt végül bocsánatot kellett kérnem. Egyébként a többi dolognál is ugyanúgy mert szerinte normális dolog ha elmondom hol lakok meg a családtagjaim is közül tudja ki ki. Igazából szerelmes volt belém és én is. Küldtem neki képeket amilyeneket akart (bikinis,meztelen) boldoggá akartam tenni és talán meghálálni, hogy segített nekem. Nyilván vlszeg kamu volt és megjátszotta magát az elején vagy nem tudom. Aztán írtam 1 kérdést ide és azt mondták nem normális és fel kéne jelenteni. Én meg nem tudtam elhinni, hogy tényleg ilyen rossz lenne. Majd vele megakartam ezt beszélni elmondtam neki mindent az elejétől de ő nem vette komolyan mondta azért akart a családomról képet mert ő komolyan gondolja meg a lakhelyes is alapnak kéne lennie. Én féltem,hogy lementi a képeim de elvileg elmondása szerint nem mentette le. Miután elmondtam neki mindent én voltam a rossz olyan mintha én bántottam volna őt úgy állitotta be az egészet majd még beszéltünk de én kerestem és üres pár szavas üzeneteket kaptam. Majd nem írtam neki pár napig majd küldött pár vidit amiken semmi extra nem volt tiktokos vidik. Aztán utána rá 9 napra írtam neki egy hosszabb üzit,hogy akar-e még beszélni meg,hogy én azt hittem meg tudjuk beszélni. Amire azóta se reagált elküldtem neki több helyen ahol megvolt. De nem írt vissza. Nem tudom elengedni benne van a fejembe és vele is álmodok alig lehet így normálisan aludni mert felkelek. Valaki valami tanács?
Én 16/L ő 30/F
Szia! A leírtak alapján nem tűnik úgy, hogy a (volt) barátod szándékai komolyak lettek volna. Szerintem csak ki akart használni téged. Elég creepy-nek tűnik az ember és szerintem jobb hogy ha nem foglalkozol vele. Ettől függetlenül megértem hogy hiányzik, de hidd el hogy jobbat érdemelsz nála.
20/F
Egy manipulátor jól telepakolta a fejedet, bűntudatod keltett benned, és úgy játszott veled és használt ki, ahogy csak tudott. Külső szemmel nézve ez egyáltalán nem szerelem, hanem érzelmi zsarolásokkal teli erőszakos kapcsolat. Ha kevésbé lettél volna elővigyázatos vagy félős, ezt testileg is ki tudta volna élni, és meg is lett volna magyarázva hogy ez természetes, normális, a többit meg az alkohol intézte volna.
És ugye még ott a kérdőjel a történetben, hogy vajon tényleg 16 éves vagy-e, vagy csak azért írtál többet, hogy ne moderálják a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!