Ezt szabad egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretnek külföldiekkel ismerkedni, csak barátság celjabol. Mivel van barátom kizárólag lányokkal. Csináltam már olyat például hogy egy külföldi lány írt egy erasmusos Facebook csoportba és neten beszélgettem vele majd elmentünk kávézni. Meg szoktam ilyen chatclubbokba járni. Salsa órákról is ismertem meg már pár erasmusost. Voltam kint náluk külföldön és ők is jönnek majd. Mindezt szabad e egy kapcsolatban hogy ennyire nyitott vagyok az idegenek feléaug. 8. 16:06
1/4 anonim válasza:
Szabad, csak légy óvatos a mai vilàgban
2/4 anonim válasza:
miért ne lenne szabad. a nehézség az, hogy ha a párod ilyen mindent együtt jellegű kapcsolatot akar akkor nehezebb a kettőt egyeztetni.
Én is hiszek abban, hogy jó ha ismerjük egymást, meg érdekes a többi ember.
3/4 anonim válasza:
Szerintem persze, hogy szabad, a normális, ha van élete az embernek a partnerén kívül. Persze azért fontos, hogy erről tudjon a másik és őt se zavarja.
4/4 anonim válasza:
Igen. En is kuldom baratkozni a fiumat. Felolem lanyokkal is. A baratsag elhstarolodik a szextol es minden testisegtol. Nekem is vannak fiu barataim,sose nyulnek hozzajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!