Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Őszinte vagy-e? képes vagy-e...

Őszinte vagy-e? képes vagy-e önmagaddal öszinte lenni anélkül, hogy megitélnéd magad? szabad tudsz-e lenni egy kapcsolatban és önmagadat adni félelem nélkül?

Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Őszinte vagy-e? - Nem mindig, de igyekszek.

képes vagy-e önmagaddal öszinte lenni anélkül, hogy megitélnéd magad? - Sajnos nem, de dolgozom rajta.

szabad tudsz-e lenni egy kapcsolatban és önmagadat adni félelem nélkül? - igen. De ehhez kell a másik ember is, szerencsére van ilyen mellettem.

2024. jún. 13. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Magammal őszinte vagyok.

Másokkal, és önmagamat adni? Kizárt.

Tegyük fel a társammal vagy másképp párommal? Eddig csak eggyel sikerült , hogy valóban önmagamat adtam.

2024. jún. 13. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor túlságosan is az vagyok. Nem véletlen nincsenek tartós kapcsolataim. Pár barátom van, de igazából ennyiben kimerül a dolog.

Én már belefáradtam abba, hogy azért legyek valamilyen, hogy a másik személy ne dobjon el. Meg amúgy is egy lelki teher az, hogy tudom hogyha teljesen őszinte lennék akkor eldobnának. (Régen volt sokszor ilyen.)

Nem tudom melyik igazából a jobb, vagy ilyesmire gondolsz-e..

Félni pedig szerintem mindig fogok attól, hogy rossz reakciót kapok, ha őszintén vállalom az érzéseim.

2024. jún. 13. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Őszinte vagy-e? - teljes mértékben

képes vagy-e önmagaddal öszinte lenni anélkül, hogy megitélnéd magad? - ezt a kérdést nem értem, miért ne ítélhetném meg magam, az is az őszinteség része

szabad tudsz-e lenni egy kapcsolatban és önmagadat adni félelem nélkül? - kapcsolatban nem vagy szabad, ez nem erről szól. viszont önmagamat tudom adni, mert most olyan emberrel vagyok, akivel ezt megtehetem.

pl. Nem kell rosszul éreznem magam, ha eszek valamit (volt olyan pasim, aki felháborítónak tartotta, hogy enni is szoktam), nem kell zeneszóra vécézni, ilyesmik.

2024. jún. 13. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Magammal szemben teljesen őszinte vagyok. Felismerem a határaim, tisztában vagyok a képességeimmel, ezeket igyekszem is fejleszteni, valamint reális kereteken belül feszegetni.

Párkapcsolatom nem volt még, így olyan téren nem tudok válaszolni, de a barátokat tekintve csakis olyanok vannak, akikkel/akik mellett önmagam lehetek, így is szeretnek, elfogadnak. Nem hiába nincs belőlük sok.

Bennem is volt régen egy nagyon erős gát, ami miatt szinte állandóan attól tartottam, hogy őszinte reakcióm és/vagy véleményem miatt megutálnak, eldobnak mások. Már egy pár éve javult a helyzet, azonban még mindig nem az igazi. Igyekszem még javítani rajta.

2024. jún. 15. 18:15
 6/6 A kérdező kommentje:
5 örülök, mit teszel, hogy javuljon, hogy mások is tanuljanak belőle
2024. jún. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!