Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt szabad egy kapcsolatban?

Ezt szabad egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nincsenek barátaim. Regisztráltam egy oldalra ami ugyan társkeresőnek van meghirdetve de van egy csak is kizárólagos barátkozós része. Na én azon vagyok és célom kizárólag a lány barátok keresése. Ki is írtam a bemutatkozasomba h only friendships. És csak lányokkal beszélgetek. Ja és hetero vagyok. Van barátom de hiányoznak a csajos programok. Vásárlás mozi stb.pletyka

2024. jún. 28. 08:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Kérdezd meg a barátodat.
2024. jún. 28. 08:26
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne szabadna? Írtad, hogy a barátkozós részen vagy és csak lányokkal beszélgetsz. Ebben semmi tiltott nincs.
2024. jún. 28. 08:40
 3/13 anonim ***** válasza:
4%

Nem értem a lepontozgatásokat. Mi nem tudjuk, hogy a TI párkapcsolatotokba mit szabad és mit nem. Nem tudjuk eldönteni, hogy a csávód mit enged meg neked, vagy hogy reagálna bizonyos dolgokra.

Nem értem miért nem tudtok kommunikalni a párotokkal, ennyi erővel minek vagytok kapcsolatba? Valakinek a poligámia a normális egy kapcsolatban, valakinek meg nem. Tehát egyszerübb a csávód kérdezned ezekről, ha meg nem megy a kommunikáció, akkor egyáltalán minek vagytok együtt.

2024. jún. 28. 08:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem poligàmia sima barátság. Nem szexbaràtra gondolok 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2024. jún. 28. 09:20
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
Az egy példa volt te észlény! :D Grat! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2024. jún. 28. 09:32
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne lenne szabad? Az, hogy kapcsolatban vagy nem azt jelenti, hogy ne lehetnének barátaid
2024. jún. 28. 09:35
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Nőként nő barátok keresésével szerintem nincs probléma. Egy egészséges kapcsolatban mindkét fél eljárhat a barátaival, barátnőivel közös programokra.
2024. jún. 28. 09:54
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, egy szóval sem írtad a nemedet.

Ha nő vagy és heteroszexuális és férfival vagy párkapcsolatban, akkor semmi gond nincs azzal, ha más nőkkel barátkoznál.

Ha más a felállás, akkor tisztázd, hogy ki vagy és milyen irányultságú.

2024. jún. 28. 10:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2024. jún. 28. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

#8: Jaj hagyjuk már ezt a felesleges kötekedést.

"Van barátom de hiányoznak a csajos programok. Vásárlás mozi stb.pletyka": Ebből talán kitalálható, hogy nő a kérdező...

2024. jún. 28. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!