Lányok, nők! Segítenek otthon a férfiak akármilyen házimunkában?
Pont most menstruálok és annyira görcsölök hogy mozdulni sem tudok. Apám ahelyett hogy egy mosást betöltene (amire az anyám megkérte őt mielőtt anyám elment volna dolgozni) olimpiát néz, mert az fontosabb. Tudja hogy szenvedek, tudja hogy nagyon görcsölök.
Sosem csinál amúgy se semmit, a mosogatógépbe se tud bepakolni anélkül hogy ne kéne rajta igazítani (múltkor a húsvágó kést élével felfele tette bele a mosogatógépbe és én meg bele is nyúltam).
Alapból ha nem is csinálja meg akkor legalább annyi lenne benne hogy a vizes ruhákat a mosógépből kiveszi és átteszi a szárítógépbe mert nem nagy ördöngösség. A szárítócsipeszekről sem tud lepakolni egy pár zoknit sem. És ilyenkor annyira érdekel hogy másnál ilyenkor az apja/párja/testvére segít-e otthon?
#10 páromnak anyukája reggeltől estig dolgozik, plusz diéta miatt párom megtanult nagyon ügyesen főzni. én itthon nem tudok főzni, mivel a hűtő mindig tele (anyám szakács, apám is amúgy szakács) és ha csinálok is valamit anyámék kib.sszák a kukába.
páromnak én sokszor mondom hogy pl most azért nem tudok hamarabb elindulni itthonról mert mosnom kell, takarítanom kell meg ilyenek, amit megcsinálok ha a szüleim dolgoznak. most itthon voltak 3 hetet anyámék, apám arra nem volt képes hogy egyszer összeporszívózzon (10 perces hadművelet). párom emiatt nagyon mérges, meg más okokból is (harmadik szülő vagyok mondhatni) és mondta hogyha mi összeköltözünk, akkor nem lesz ilyen. a szabályok fele az ő ötlete volt. :)
De ezt ide kellett irnia, hogy debezueg a ferfiaknak is de szr. Mint amikor csaladon beluli eroszakrol van szo, ahol az aldozatok 99%-a nő, ott is mindig jon egy ilyen, hogy de vannak ferfiak is, akiket ver az asszony. Ja vannak, csak az egyik rendszerszintu problema,a masik meg elvetve fordul elo. Mint itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!