Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Segítenek otthon...

Lányok, nők! Segítenek otthon a férfiak akármilyen házimunkában?

Figyelt kérdés

Pont most menstruálok és annyira görcsölök hogy mozdulni sem tudok. Apám ahelyett hogy egy mosást betöltene (amire az anyám megkérte őt mielőtt anyám elment volna dolgozni) olimpiát néz, mert az fontosabb. Tudja hogy szenvedek, tudja hogy nagyon görcsölök.

Sosem csinál amúgy se semmit, a mosogatógépbe se tud bepakolni anélkül hogy ne kéne rajta igazítani (múltkor a húsvágó kést élével felfele tette bele a mosogatógépbe és én meg bele is nyúltam).

Alapból ha nem is csinálja meg akkor legalább annyi lenne benne hogy a vizes ruhákat a mosógépből kiveszi és átteszi a szárítógépbe mert nem nagy ördöngösség. A szárítócsipeszekről sem tud lepakolni egy pár zoknit sem. És ilyenkor annyira érdekel hogy másnál ilyenkor az apja/párja/testvére segít-e otthon?

aug. 8. 10:33
1 2 3
 11/28 Metionin ***** válasza:
100%
Engem amúgy nem is az cseszett fel amíg otthon laktam, hogy apám nem takarít, hanem hogy nem tiszteli azt, hogy már takarít rá. Tök természetes volt neki, hogy lecsepegteti a kezéről a zsírt, odaalmoz az asztal alá, a pólójába törli a kezét, bejön sáros cipőben, csatatér utána az asztal, a fürdő, a tévé előtt evés után lazán feláll és a morzsát a szőnyegre rázza magáról. Szóval még annyit se tesz meg, hogy szándékosan ne csinálja a retket. Ez az egész hozzáállás borít ki, és ugyanez van a korabeli férfiakkal és sajnos sok fiatalabbal is arrafelé, velem egykorú nő is akadt már ki amikor megtudta, hogy nálunk nem én porszívózok és beszédes ahogy erre megnyilvánult, mondván: "és ezt az urad hagyja???" - jha kérem én egy felnőtt emberel élek, nem egy nagyra nőtt ovissal.
aug. 8. 11:02
 12/28 A kérdező kommentje:

#10 páromnak anyukája reggeltől estig dolgozik, plusz diéta miatt párom megtanult nagyon ügyesen főzni. én itthon nem tudok főzni, mivel a hűtő mindig tele (anyám szakács, apám is amúgy szakács) és ha csinálok is valamit anyámék kib.sszák a kukába.

páromnak én sokszor mondom hogy pl most azért nem tudok hamarabb elindulni itthonról mert mosnom kell, takarítanom kell meg ilyenek, amit megcsinálok ha a szüleim dolgoznak. most itthon voltak 3 hetet anyámék, apám arra nem volt képes hogy egyszer összeporszívózzon (10 perces hadművelet). párom emiatt nagyon mérges, meg más okokból is (harmadik szülő vagyok mondhatni) és mondta hogyha mi összeköltözünk, akkor nem lesz ilyen. a szabályok fele az ő ötlete volt. :)

aug. 8. 11:05
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
11: jujj, ezzel nagyon egyetértek. Engem is az idegesít a legjobban, ha valaki nemhogy nem takarít, de ráadásul a legkisebb odafigyelésre sem képes, és pár perc alatt olyan kupit, koszt csinál, mintha nem is lett volna takarítva. Ez szerintem is nagyon nagy tiszteletlenség a másikkal szemben.
aug. 8. 11:06
 14/28 anonim ***** válasza:
25%
A mai világban ennek már meg van a fordítottja is. Sok olyan nő van aki semmit nem hajlandó csinálni, és a férfinak kell hogy ne egye meg őket a retek. Manapság a nők közt sok az ilyen. Szóval nem kell általánosítani, meg úgy tenni mintha a mai nők különbek lennének. Van mindkét esetre példa bőven.
aug. 8. 11:57
 15/28 A kérdező kommentje:
#14 de itt nem erről van szó.
aug. 8. 12:05
 16/28 anonim ***** válasza:
72%

De ezt ide kellett irnia, hogy debezueg a ferfiaknak is de szr. Mint amikor csaladon beluli eroszakrol van szo, ahol az aldozatok 99%-a nő, ott is mindig jon egy ilyen, hogy de vannak ferfiak is, akiket ver az asszony. Ja vannak, csak az egyik rendszerszintu problema,a masik meg elvetve fordul elo. Mint itt is.

aug. 8. 12:12
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Fáj az igazság, de legalább ugyanennyi lusta nő van mint férfi. És mi az hogy nem erről van szó?? Akkor miről? Csak azt lehet ide írni amit te engedelyezel?
aug. 8. 12:17
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
Mondjuk amelyik férfit terrorban tudja tartani az asszony az minden csak nem férfi.
aug. 8. 12:20
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
A témához nagyon is ide vág, de látom nem tetszik egyeseknek mert magukra ismernek. Egyébként nagyon sok nő pont azért egyedülálló mert bár jól néz ki, de az otthonára környezetére rendkívül igénytelen. Nagyon gyakori jelenség.
aug. 8. 12:20
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem terrorban tartja, csak lusta és igénytelen, a férfi meg nem. Van ilyen is, szóval nem kéne elő adni hogy mindig a férfi a lusta igénytelen. Mindkét esetre van példa.
aug. 8. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!