Mi történik velem és hogy lehretnék újra "normális"?
Hónapok óta nincs kedvem semmihez és egyre inkább kerülöm a társaságot, az embereket és kb. semmi motivációm, lelkierőm nincs semmihez. Még a hobbijaimhoz sem!
Még aggsasztóbb, hogy korábban imádtam a munkámat, de már felkelni is alig van kedvem. Ettől függetlenül rendesen járok dolgozni, edzésre, próbálok "csinálni" valamit, de legszívesesebben csak aludnék és filmeket néznék. Ha bele is kezdek vmibe, hamar félbehagyom, semmi sem köt le és a koncentrációm is közelít a 0 felé.
Mitől lehet ez és mit tehetnék ellene?
34 l
"Nyilván az is nagyban hozzájárul ehhez hogy ilyen szar a magyar politika meg ami történik jelenleg a világban...."
JOGOS! 🏆
Nagyjából én is ilyen vagyok!
Munka és itthon ülés , de az emberek sem érdekelnek , tiszta érdek az összes kapcsolat.
Jó lenne ha lenne olyan közösség akik még rendelkeznek normális értékrenddel...
35/l
"Jó lenne ha lenne olyan közösség akik még rendelkeznek normális értékrenddel..."
De az kevés volt már 20 éve is.
Üdv a klubban.
Szerintem ez a kiégés alapjelei.
Próbáld rendezni magadban, hogy_ mi vezetett ide, mit érzel, mit szeretnél helyette, min kell/lehet/tudsz változtatni, vannak-e új dolgok, amiket kipróbálnál, hogyan tudnád ezeket elérni? Mi kellene a változás eléréséhez? Hogyan tudnád elérni? (F42)
Egyrészt meg kellene válogatni az embereket, akikkel kapcsolatba kerülsz. Másrészt ez már szerintem erősen depressziógyanús.
Nem itt kellene siránkozni, hanem segítséget kérni. Lehet csak egy mély beszélgetés kellene egy szakemberrel, hogy helyretegye mi zajlik benned.
Történt esetleg veled valami, ami ezt váltotta/válthatta ki? Nagy nyomás, stressz, nagy hajtás, megfelelési/teljesítési kényszer, trauma, vagy valami hasonló, masszívabb dolog?
Vannak álmaid, céljaid, amik motivációt tudnának adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!